Въпрос за Креатин монохидрат?

Колеги здравейте, преди бях взимал креатин монохидрат и от както не взимам минаха 2 месеца и сега си взех пак, та въпроса ми е, трябва ли пак да правя зареждаща доза след като съм почивал 2 месеца или не е нужно? Благодаря предварително

Погледни темата във форума за креатина и статията в сайта. Има отговори на всичките ти въпроси.

Пич въобще нямаше да питам, но интернета ми е отврат...от 15 мин смятай ми отне за да ти отговоря, ако искаше да постъпиш колегиално, направо можеше да кажеш, не-трябва да се прави или трябва да се прави....но то нали изисква много писане, все пак благодаря! Лека вечер...

Не е нужно да зареждаш креатин. Почваш си с по 3-5 грама и караш така няколко месеца докато ти свърши опаковката. Пиеш го когато искаш и с каквото искаш.

Благодаря

Мнението беше редактирано от Веселин Ганчев на 17.01.13 01:01.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1