16.01.13
14:54
Здравейте, мисля да си купя Bsn nitrix 360 tabs. и Pure Nutrition 100% Pure Creatine с цел да ги комбинирам. Целта ми е качване на още ММ (възможно по чисто).
Въпроса ми е какво мисилте за комбинацията и удачна ли. Другото което е трябва ли да приемам креатина в по млаки дози примерно 2-3гр дневно и има ли нужда от зареждаща фаза или не е проблем , понеже нитрикса също съдържа креатин?
Тегло; 92 кг
Ръст; 193
Стаж:2год.+
18 годишен.
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 24.01.13 10:45.
16.01.13
18:45
Ползвал съм Nitrix на BSN, ефект не усетих. А относно Pure Nutrition ги избягвай. Успех! :)
казано от Бодибилдър на 16.01.13, 18:45:
Ползвал съм Nitrix на BSN, ефект не усетих. А относно Pure Nutrition ги избягвай. Успех! :)
Да дадеш добра обосновка защо да ги избягва?
16.01.13
18:48
Ще обясниш ли защо да избягваме марката?
По темата: Пий Нитрикса по етикет. Креатина - 5-10 грама след тренировка. Или 5 преди, 5 след. Аз така правя - май е по-добре при мен. Като цяло - пробвай за теб. При всекидневна употреба не съм видял особен ефект.
казано от Grey Knight на 16.01.13, 18:48:
Ще обясниш ли защо да избягваме марката?
По темата: Пий Нитрикса по етикет. Креатина - 5-10 грама след тренировка. Или 5 преди, 5 след. Аз така правя - май е по-добре при мен. Като цяло - пробвай за теб. При всекидневна употреба не съм видял особен ефект.
Абе и аз това се чудя ама не идва ли в повече креатина? До сега креатин не сам зимал и не сам много наясно , и да не земе да доиде в повече защото и в нитрикса гледам че има ? И за това искам да питам за най-удачния вариант за приема му в комбинация с нитрикса?
16.01.13
18:59
Не съм доволен от продуктите, протеинът все едно пиеш боза. Според мен е пълен със соя, от там смятам, че и другите им продукти не са добри. ;)
16.01.13
19:03
Правил съм мега тъпи експерименти - пъл съм по 40-50 грама креатин монохидрат на ден. Инсулина ти се спайква мега много, ожадняваш зверската, доспива ти се, пикаеш яко и нищо не става. Така че давай смело. Само пийвай водичка за всеки път.
П.П. Сетих се за тоя експеримент и ме заболя бъбрека :Д :Д: Д
казано от Бодибилдър на 16.01.13, 18:59:
Не съм доволен от продуктите, протеинът все едно пиеш боза. Според мен е пълен със соя, от там смятам, че и другите им продукти не са добри. ;)
Според теб е пълен със соя ... изпил съм доста соев протеин (овкусен , неовкусен и т.н.) не съм усетил грам такова нещо за доста изпити кутии Пюр. Бцаа-то са едни от най-добрите цена/качество , комплексните амино също не са лоши , креатина е креапюр мисля ... От един продукт недей да съдиш , че другите им не са добри ...
П.с. за мен пък Голд-а е супер “боза” , но много хора си го пазаруват на старата слава ...
17.01.13
11:11
казано от Dominic на 16.01.13, 19:05:
Според теб е пълен със соя ... изпил съм доста соев протеин (овкусен , неовкусен и т.н.) не съм усетил грам такова нещо за доста изпити кутии Пюр. Бцаа-то са едни от най-добрите цена/качество , комплексните амино също не са лоши , креатина е креапюр мисля ... От един продукт недей да съдиш , че другите им не са добри ...
П.с. за мен пък Голд-а е супер “боза” , но много хора си го пазаруват на старата слава ...
Не са лоши като за БГ продукти, но лично аз предпочитам по-западни марки.
Мнението беше редактирано от Evtim Petrov на 17.01.13 11:16.
17.01.13
11:20
Това е най-добре аргументираното мнение за тази марка, което съм виждал! Брависимо! (giggle) С тази способност да извършваш химически анализ при приемане на протеинов шейк можеш да изкараш МНОГО пари! (wasntme)
казано от Evtim Petrov на 17.01.13, 11:11:
Не са лоши като за БГ продукти.
Продуктите на тази марка не са български (не се произвеждат и опаковат в България).
Delux, предвид на креатина, който се съдържа в Nitrix - да, може да приемаш по-малко монохидрат. Отделен е въпросът до колко Nitrix е добър избор за хранителна добавка, но ако огледаш форума ще видиш повече мнения за това.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.01.13 11:21.
казано от Кольо Пияндето на 17.01.13, 11:20:
Продуктите на тази марка не са български (не се произвеждат и опаковат в България).
Ами къде се правят ?
пс. Предвид факта, че нитрикс основно е аргинин кетоглутарат, защо не си вземете само него на прах!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.01.13 12:55.
19.01.13
11:27
казано от Strelok91 на 17.01.13, 12:37:
казано от Кольо Пияндето на 17.01.13, 11:20:
Ами къде се правят ?
пс. Предвид факта, че нитрикс основно е аргинин кетоглутарат, защо не си вземете само него на прах!
някои продукти се произвеждат в сащ други в европа не са българско производство !
23.01.13
14:33
Че то и ние сме в ЕВРОПА!!!! Ако не се правят в България то май малко по надолу от България, а именно в Турция.....
Всеки един техен продукт, който съм пробвал ..... НЕ СТАВА. От протеина им ми се издува корема като балон, това буди в мен подозрения, че има яко соя вътре или супер не филтриран концентрат...
Цената на тази марка не трябва да надвишава цените на марки като Nutrim…. който пак са преоскъпени!
Мнението беше редактирано от Nikolai Stankov на 23.01.13 14:39.
23.01.13
14:41
Обект на темата е съвсем друга дискусия, не мястото, където се произвеждат продуктите на Pure Nutrition.
Много моля всички, които разполагат с домашни лаборатории за изследване на протеини и онези, които могат след отпиване на шейк да дадат точен химически анализ на аминокиселинния му профил, да подадат данните си за Pure Nutrition там, където трябва.
Говорим за комбинацията между Nitrix и 100% Pure Creatine. Има нещо неясно в заглавието ли?
23.01.13
15:38
Нитрикса е един много спорен продукт според мен,не съм го пил достатъчно за да видя ефект(получих почти празна опаковка,която допих),а мненията,който чета за него в чуждите форуми не са много добри.За кратина щом ще е моно,бранда не е важен,гледай само суровината да е креапюре(има едно малко печатче на самите опаковки).
23.01.13
17:11
Модерация: Мнение без връзка с темата!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 23.01.13 17:12.
Supported Goal: Improve Workout
Advanced Vaso-Muscular Volumizer Promotes A Full Pump!*
Muscle Fullness, Vascularity and Pumps*
Endurance and Anti-Fatigue*
Workout Performance*
Nitrix Oxide Production*
Cardiovascular Performance*
Много хора не четат какво съдържа и какво прави този продукт, от там идват сигурно спорните коментари. Лятото дадох на 1 авер 2х180хапа и след време го питах как беше и той каза добре, но очаквал повече. Взех от него 1 кутия и му показах надписите и го попитах от тези изброените усети ли ги, той си замълча и после каза да усетих ги и той и аз разбрахме, че не е прочел какво прави и за какво е ;). Много е важно да се приема стриктно 3 пъти на ден през 7-8часа по 3 таблетки + доста вода.
Отностно прехвалената псевдо американска марка ПЮРЕ немога да разбера защо я защитавате ? Първо казват американска марка, произведена в америка, после виждам на етикетите, че пише MADE IN EU и куп други заблуждаващи неща. Протеина освен приятен вкус нищо друго не усетих, а да и непрестаното пръцкане по цял ден.... БЦА-то е готино и съм доволен от него бих го пробвал пак. Специално за креатина смятам, че ще си работи.
Не само аз но и доста други хора мразим да ни правят на глупаци с такива псевдо марки на изключително завишени цени.
Моля да бъда извинен за написаното, ако съм засегнал търговските интереси на предлагащите марката.
едит: за да сложим край на толкова коментирана тема, нека от вносителя да предоставят фактури или документи за покупката и произхода на марката, може да си скрият цените, но да оставят видни имената на продуктите, от къде идват и повечко информация за тях :)
Добре де... има теми за марката, продуктите и всичко, свързано с тях. Как да обясня, че тази е за друго? Наложително ли е да се меся за всяко ново мнение тук? До кога?
Кольо Пияндето
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 23.01.13 17:36.
Дори след, като изчерпахме темата, никой не каза или дори предположи къде се прави въпросната марка!
24.01.13
10:45
След като сме изчерпали темата - правя друго.
За последен път се опитвам да обяснявам.