Как да оформя краката и дупето си?

17.01.13
16:33

Здравейте, аз съм Адрина. Значи, проблемът ми е в бедрата, искам да ги изчистя от мазнини навсякъде, но най-вече отстрани и от вътрешната част. Имам нещо от рода на бричове. 

Дупето - искам да го изчистя от мазнини, да го повдигна и стегна. Да стане някак си кръгло. Като намеря снимка, която да описва по -добре ще я постна.  Мисля, че имам и някакви паласки, но не съм много сигурна.

Кажете как да се храня и от какво да се състои активната част. Не знам дали пропуснах да кажа нещо.. Благодаря предварително :)

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 17.01.13 16:37.

MF

18.01.13
08:47

1. Не се отслабва избирателно. Ако сваляш, сваляш отвсякъде. Можеш да НАБЛЕГНЕШ да дадени мускулни групи и съответно да акцентираш върху конкретно тяхното развитие, но мазнини се топят от цялото тяло.
Извод: Тренирай силово за цялото тяло, за да ускориш горенето на мазнини и да развиеш мускулатурата хармонично.
2. Не си избираш как да изглежда дадена част. С тренировки и хранителен режим можеш да развиеш мускулите и да намалиш подкожните мазнини, но как точно ще се оформят частите на тялото ти зависи най-вече от гена.
Извод: Не се цели в конкретна визия, определени мерки или килограми. Нека целта ти да бъде здраво, силно, със свеж и стегнат вид тяло, което да бъде твоето собствено, а не “като това на...”.

3. Няма универсален нито тренировъчен, нито хранителен режим - при всеки човек даден начин на живот влияе по различен начин.
  Разбира се, има базови познания, при чието постигане човек би могъл за започне търсенето на своята собствена формула за успех.
Извод: Не чакай някой да ти даде наготово. Порови се - този сайт е пълен с полезна информация както за тренировки, така и за хранене - статии, дискусии, дневници - чети. Когато придобиеш обща представа за това какво следва да започнеш да променяш в живота си, ще започнеш и да откриваш методите, които работят в твоя полза. Това става с воля, себенаблюдение, решителност, способност за адаптивност, смели крачки към промяна и, най-вече, търпение и положителна нагласа относно това, което ти се случва в момента и това, което ти предстои.

пОздрави

19.01.13
21:31

Ако си с “плоско” дупе по природа ще ти е много трудно да го направиш “кръгло”. Искам да кажа, че ако се стремиш към бразилско дупе ще е много трудно, да не казвам невъзможно. Клековете помагат много, но не прекалявай с тях. Като цяло се иска много движение и някакъв режим на хранене. Ето и снимка:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1