Въпроси за кашкавала

Е, купувате ли нашенския, за да си осигурите протеин и мазнини в режима? Често се говори, че кашкавалът по нашия пазар не е узрял и оттам некачествен, та реших да отворя тази тема, за да видя и вашето мнение по въпроса. Ако го ядете, бихте ли препоръчали някоя конкретна марка?

Темата беше редактирана от Борис Разколников на 18.01.13 17:37.

18.01.13
18:23

Кашкавал трябва да има в менюто естествено, не само мазнини, но и казеин има.
Всичко над 8 лева е от мляко, от там на татък е въпрос на вкус.

Добавям го тук-там, но само за вкус. Иначе въобще не разчитам на него за източник на каквото и да било, освен може би на калории. Скъпите си заслужават що-годе, но евтините са като гума.

18.01.13
20:20

казано от Тихомир Велев на 18.01.13, 19:33:

Добавям го тук-там, но само за вкус. Иначе въобще не разчитам на него за източник на каквото и да било, освен може би на калории. Скъпите си заслужават що-годе, но евтините са като гума.

По-скоро вида му (Балкан, Витоша, Преслав) определя дали е като “гума”, цепи ли се, разтяга ли се, и т.н

ДядоЛибен,Маджаров,Баба тия са що годе читави,но ги използвам в малки количества в менюто си.Не разчитай за основен източник да ти е.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1