16.01.13
20:09
Здрасти, малко екстремно ми се налага до 1 седмица да влезна в форма за изплуване на 500 метра под 10 минути . По принцип от повече от 6 месеца блъскам само груб фитнес без никакви тренировки за издръжливост . Бивш волейболист съм и съм натрениран организъм ,но много време не ми се е налагало толкова екстремно натоварване. Днеска ходих да се пробвам изплувах ги за 10:30 ,предишния ден бях правил сутринта ръце и вечерта имаш мач и си бях определено поизморен . Зора е доста голям и разстоянието не никак малко ако не си професионален плувец . Имам няколко минуса които трябва да изчистя като големите гащи които бях вземал :D и завъртането ,но това не е проблем сега. Говорих с доктора на клуба какво да взема за да ме вдигне максимално в насока издръжливост и въздух за тази седмица . Каза ми да си взема Synephrine и Cyclox на нутренд като пия 1 Synephrine и 2 Cyclox около 30-40 мин преди тренировката и също така Turbo Snack за преди норматива . Досега съм си взимал Б12 инжекции през ден и амино 2000 + от няколко дни креатин ,но ми казаха да го спря за плуването защото ме удървял. Как да се храня и какво да пия като течности през тази седмица ,като за тренировки ще ходя да плувам максимално дълго без време и така . Дайте някой съвет , но нека бъде от знаещи хора :)
16.01.13
20:13
Предлагам за всяка тема “Искам да <сложете някаква цел тук> за <изключително малък период от време тук>
” да се отделя по 1лв в банкова сметка и при достигане на 1000лв - форумно барбекю. Нека да имаме форумно барбекю всеки месец!!! :D
Ако обичаш моля те не спами с глупости ,ако не можеш да помогнеш случая не ми е някакво тъпо хрумване ми е просто нещо което трябва да стане по какъвто и да е начин за МНОГО КРАТКО ВРЕМЕ ....
Ем издръжливостта лесно се прави - при нея - колкото повече толкова повече...така че отивай да плуваш по 2 пъти на ден на макс и това е...не ти трябват никакви б12 или други суплементи. И не отивай да плуваш безцелно....пусни 2, 3 отсечки с почивки по 500 метра, после пък по 250 няколко и така.
Мнението беше редактирано от Valleri на 16.01.13 21:16.
16.01.13
22:56
Ти пък .. Synephrine и Cyclox
Вземи си от някъде 1 доза NO-explode на bsn има ги като тестът, 2-3-4 лева сигурно. Даже сигурно в някой фитнес може да ги има.
И от него евентуално ще усетиш някакъв ефект, като сърцебиене, главоболие, и най-верояно (както казват в един сайт за ревюта на хран. добавки) “Makes Me Poop 30 Minutes After” Демек може да те БАННАТ от басейна за известно време. :D :D :D
Аз по филмите съм гледал как взимат някакъв дето не е виждал компютър и го правят хакер за 8 часа.
Една седмица е прекалено кратък срок, за да се направи някакъв забележим прогрес.
(bow) БЛАГОДАРЯ ЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОЛЕЗНИТЕ СЪВЕТИ , НАПРАВО СТЕ СТРАХОТНИ (bow)
За всички разбрали и не разбрали само след 3 дни вече съм на 9;45 от тука нататък очаквам “компетентните” коментари
Брао,пич!Ще ми пратиш ли снимка с автограф?А по-нататъка,ако позволиш изявявам желание да дойда лично да ти стисна ръката?Много моля!
За теб специално промоция стискане пожелание можеш да ми стискаш каквото избереш ;)
Ох,извадих късмет значи!Избирам си да ти постискам тънкото вратле,с ДВЕ ръце!
19.01.13
00:59
Арогантност и кавги няма да ти помогнат...