18.01.13
21:03
Здравейте!
Търся си добавки за сила! Но не знам какви.
Така сега и подробна информация:
На 15 години съм(ще кажете че съм малък още за добавки най-вероятно но все пак препоръчайте нещо)
180 висок
67 кг (мерих ги преди малко)
Трябват ми въпросните добавки понеже искам по-бързо да стигна до по-високо ниво. Хранителния ми режим е - по малко от всичко - така де гледам да не ям много мазно и сладки неща - по-често консумирам телешко и ориз от колкото другите продукти но също така и кисело мляко и яйца.Относно киселото мляко ям от мляко правено на село...понеже като чуя колко химия е натъпкана в киселите млека от магазините...
Опа отклоних се таа...
Също така имам проблем с лявата ръка че няма достатъчно сила в нея...което се опитвам да поправя с много тренировки във вкъщи с дъмбелите само на лявата ръка...но резултат.....почти никакъв иначе тренирам във фитнес салон с програма за повишаване на мускулната маса...
Благодаря предварително!
18.01.13
21:15
Искаш да достигнеш по високо ниво бързо ? Няма такава опция ако мислиш, че добавките са магическа пръчица която ще те направи як и силен, жестоко се лъжеш! Храниш се от всичко по малко ?? Това до никъде няма да ти помогне, направи си ясен хранителен режим който да спазваш веки ден! Опиши тренировъчната си програма да ти погне всеки с каквото може. Ако искаш да постигнеш успехи трябва да осъзнаеш, че това не става за месец, два и после като спреш ще си си същият, това е начин на живот който трябва да живееш с години за да постигнеш успехи в противен случай ще се контузиш от ентосиазъм и ще намразиш този спорт както повечето младежи.
ПС: Понеже съм сигурен, че няма да ме послушаш поне прочети тази тема да се пообразоваш малко за добавките.
http://www.bb-team.org/articles/1468_hranitelni-dobavki-mini-gid-za-absolyutni-novatsi
Мнението беше редактирано от Петър Бадюк на 18.01.13 21:17.
Програмата:
Понеделник: Гърди, бицепс и корем
Вторник: Гръб, трицепс, малко кръст и предмишник
Сряда : Рамо, трапец и корем
Четвъртък повтаря понеделник
Петък повтаря вторник
Иначе тогава смятам да мина на Високо Въглехидратна диета!
И не просто чух относно такива добавки които след като ги изпиеш стимулират самите мускули така да се каже. Това искам не да отида за 2 месеца и да направя тяло, а после като стана по-голям да съм като дроб!
18.01.13
22:08
А краката сами ли се правят :)
Току що написах коментар против ироничните отговори на такива теми, но ...
Пий си вълшебната добавка, която “стимулира мускулатурата” , тренирай по 5 пъти в седмицата, но НЕ и крака, тренирай 3 месеца ентусиазирано и ще започнеш да огъваш щангите от тежестите, които нареждаш на тях, а мацките ще полудеят по новата ти културистична фигура, направена за 3 месеца (освен краката разбира се, те нямат нужда от тренировки, защото се тренират достатъчно от ходенето).
Мнението беше редактирано от Николай на 18.01.13 22:31.