Как ще изглеждате след половин буркан Whey Gold Standart

RA

19.01.13
12:09

Това е мой проект, който успях да направя в рамките на зимната ваканция (за това е и само с половината от количеството). Дано разбие някои митове...

Ето какво пих:

http://www.youtube.com/watch?v=IMuh1EZYqek

Храна:

Не съм се лишавал от нищо, ядях каквото искам, колкото искам и когато искам (това по време на теста).

Преди:
4 месеца на бокс по 4 дена в седмицата с продължителност 3-4ч. в залата. За това може да съм толкова слаб.

Защо:

За да се преборя с бързия метаболизъм и гените.

Доволен ли съм:

Да, пак бих пил това, или 100% Pure Whey (който трябва да е същото, но по-добро)

Кажете какво мислите.

П.П. Старите снимки са 1,3,5,7 и след теста (от 20 дек. до 16 януари) 2,4,6,8

Линковете за достъп до файловете ще бъдат активни до : Събота 02.02.13.

Файл : 1.JPG
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=d51a681ec9
Файл : 2.JPG
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=382cc75742
Файл : 3.JPG
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=7ae7c2c24e
Файл : 4.JPG
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=56b08955b2
Файл : 5.JPG
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=a86377233b
Файл : 6.JPG
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=b9e2cb9dec
Файл : 7.JPG
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=ad0b46fe1c
Файл : 8.JPG
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=f3fb4f4ccb

Edit: Забравих да кажа, че от 74/75 качих ~3кг. и във видеото е описано колко грама е протеина, ако някой не може да си го преведе, да каже да му го преведа.

Темата беше редактирана от Ragnarous на 19.01.13 12:18.

19.01.13
12:54

На колко години си?
И кои митове разбиваш по-точно, защото на мен ми се струва, че митовете разбиват теб, а ти разби нас :).

19.01.13
13:01

Представям си, ако беше изпил целия - щеше да си готов за Олимпията :D

19.01.13
13:23

Другата половина ще я пиеш ли?

19.01.13
13:31

Само аз ли изпитвам затруднения да открия разлики,освен леко омазняване?

19.01.13
13:57

Кви митове кви 5 лева ? Пюрето смея да твърдя, че е пълен шит и никога повече няма да си купя такова нещо.  Ти маратон по бокс ли си правиш или си някъв професионален боксьор - 3,4 часа 4 пъти седмично ? В крайна сметка какъв мит разби ?

19.01.13
14:20

Ти нещо “ебаваш” ли се с нас? 3кг от половин опаковка сурoватъчен протеин :D

RA

19.01.13
14:36

Да започна с отговорите:

1. ЛюбенК - на 20г. и разбивам мита как от един буркан ще се получи чудо невиждано.
2. Петко К. - Ако нямаш какво да кажеш не пускай такива коментари. Ще се смееш ли? Дай твоя снимка на 20г. да видим по-добре ли си изглеждал...
3. М. Коддо - Да, но това, чак лятната ваканция
4. balabanov - може и така да изглежда, но от 50кг. вдигам 60 без затруднения след този експеримент. Аз го чувствам по себе си, може и да изглежда мазно, но не съм спазвал диета и ние високите за да качим чиста маса, трябва да има и мазно.
5. AgBOKATA - Pure Whey не съм пил, но мислех, че като е с по-високо съдържание на протеин е по-добре. Мита го написах в отг. на ком. 1. За бокса, това е категория аматьор, но има и физическа подготовка + много говоря в залата докато почивам...
6. SprateXtrem същото което казах на Петко К. + изтриха ти 1-я коментар, защото нямаш какво да кажеш и пак пишеш. Отново ще те помоля да се въздържаш от коментари в тази тема.
7. Дани Малинов - не съм го карал само на протеин, ако беше прочел, нямаше да питаш.

19.01.13
14:58

Изясни ми се положението.
Изключително краткото време за провеждане на експеримента вкарва резултатите ти в рамките на статистическата грешка. Ако искаш да получиш истинска информация, трябва да има големи периоди от време, в които да извършиш наблюдения върху себе си и единствената разлика да бъде добавката. Това при еднакво хранене и тренировки.
Това, че си качил три кила през зимната ваканция, може като нищо да се дължи на празничните трапези :). Иначе имаш подход, приеми това като едно трудно начало и обмисли по-внимателно евентуалните следващи експерименти.

Мнението беше редактирано от ЛюбенК на 19.01.13 14:59.

19.01.13
15:08

Поздравления! Много ми хареса експеримента ти, очаквам да направиш нови проби и ревюта с половин буркан витамини, 1/4 от 100 грама креатин монохидрат и две шепи комплексни аминокиселини.

П.П Резултатите ти са зашиметителни и мисля, че не си чист, а използваш забранени медикаменти!

RA

19.01.13
15:52

Отговори:

1. Любен К, възможно е да е от храната и по-малко от протеина. Аз съм студент и не си позволявам по 4 ястия на едно хранене както беше. 4 хранения на ден по 4 ястия (понякога имаше и леки следобедни закуски от по 1 сандвич). Аз провеждам тест за някой, показах какъв беше резултата върху мен за толкова кратко време. Спорех с треньора и сега ще му покажа, че беше прав.

2. ncyborg въпреки, че съм сигурен за иронията в този коментар с 2 остриета, не разбрах щом не ти е харесал експеримента, защо в послеписа си написал такова нещо. Ясно си личи, че не съм вземал нищо друго. Къде виждаш нереални резултати?

P.S. Любен К. - Какъв подход? Подход към какво - опити с тялото ли?

Мнението беше редактирано от Ragnarous на 19.01.13 16:01.

19.01.13
18:03

Описал си всичко много подредено и нагледно, с обяснения и снимки, като научно изследване (с тази разлика, че на практика не правиш нищо) - това имах предвид. Затова и ще отнесеш толкова подигравки.

RA

19.01.13
19:19

казано от ЛюбенК на 19.01.13, 18:03:

Описал си всичко много подредено и нагледно, с обяснения и снимки, като научно изследване (с тази разлика, че на практика не правиш нищо) - това имах предвид. Затова и ще отнесеш толкова подигравки.

Ха, не знам това как да го нарека - ирония или заблуда, но и в 2-та случая няма да си прав. Това е 1/1000 от научна работа сравнено с нещото което си казал. За подигравките, “фитнес батки” с бицага 70 бол, 5 пари не давам за тях.

Искам да кажеш защо според теб не съм направил нищо. Бокс тренирал ли си? А прочете ли аз на каква програма бях? Е как може студент да “набие” за една ваканция бицепс колкото буркана? Мисли малко преди да кажеш “Пич, нищо не си направил. Трии темата щ’ти са смеят.”

Edit: Ето, за всички които не вярват:

http://www.youtube.com/watch?v=M957dACQyfU

Мнението беше редактирано от Ragnarous на 19.01.13 19:56.

19.01.13
20:09

Гледай сега,незнам какво точно ти се върти в главата - какви митове и какво чудо разбиваш,какво точно смяташ че си постигнал.Просто си се филмирал зверски.Най-добре да помолиш някой модератор да изтрие темата,че на хората им писна от идиотски изпълнения и малоумни теми.

ПП
Това клипче което си линкнал,въобще разбра ли за какво е или просто не си от най-умните?

RA

19.01.13
20:48

Не ми харесва това което казваш. Как разбра, че съм се филмирал? Това, че показвам какво е станало с мен, не означава, че ще бъде така и с други хора. Можеш ли да ми намериш друг човек направил такъв тест със себе си? Не? Така си и мислех. Ако на някой му е полезно, нека види - НА ТЕБ КАКВО ТИ ПРЕЧИ ТОВА?! А линка щом съм го сложил, явно съм разбрал за какво се говори, не го пускам ей така за спорта... Не искам да кажа, че съм станал машина. Искам да покажа нещо, преди бях заблуден и така казах на треньора си, че ще кача значително тегло с тази добавка и хранене за 6 седмици. Той каза, че нищо няма да стане, най-много малко да заякна и това е. Е, явно е бил прав - ТИ КАКВО ИСКАШ? Темата ще я изтрие модератор ако прецени, че не е нужна с нищо. Можеш да извикаш модератор и да говориш с него. Аз няма да направя нищо.

19.01.13
20:55

И пред кой ги разбиваш тея митове? Пред себе си ли? Защото тук много добре знаем, че тяло не се гради с (един буркан) протеинова пудра.

RA

19.01.13
21:05

Да, точно аз бях в този мит, че мога да кача 10кг. за кратко време без да има последици за тялото. Може да не съм сам, дано някой като мен види темата и да знае. Знам, че “тукашните” са големи експерти и бях посъветван да не пускам темата, но реших все пак да се сбутам и аз между бицагите в този сайт. Да покажа, че съществувам xD

Още преди да го купя, бях чел съвети на тези които са го ползвали и те казваха, че от един буркан нищо не ставало. Е, трябваше да се убедя сам.

19.01.13
21:09

казано от Ragnarous на 19.01.13, 19:19:

Искам да кажеш защо според теб не съм направил нищо.

С оглед на заглавието на темата, аз разглеждам само ролята на добавката в цялата работа, а такава на практика няма. Изобщо не става въпрос за резултатите и тренировките ти.
Това как ще изглеждаш след половин “буркан” протеин или след два буркана кисели краставици, не е мит и следователно не може да бъде разбит, това искам да кажа.

Мнението беше редактирано от ЛюбенК на 19.01.13 21:10.

19.01.13
22:01

казано от Ragnarous на 19.01.13, 20:48:

Това, че показвам какво е станало с мен, не означава, че ще бъде така и с други хора.

Обаче вярно си от бавните.АБСОЛЮТНО НИЩО СПЕЦИАЛНО НЕ ТИ СЕ Е СЛУЧИЛО.А за качените мазни килограми най-малка вина има половин опаковка протеинова пудра.
После казваш че това което е “станало” с теб,не означава че ще стане и с други хора,а си изтипосал едно такова гръмко заглавие.
Да не говорим че ако някой решил да си купи протеин,види тема със заглавие “Как ще изглеждате след половин буркан Whey Gold Standart” и поразгледа снимките е най-вероятно да се откаже от подобна покупка.Аз,ако съм на мястото на фирмата-производител ще те съдя за анти-реклама.
Вземи се пообразовай малко,че с всеки пост темата става все по-малко смешна и все повече трагична.

RA

19.01.13
22:33

казано от balabanov на 19.01.13, 22:01:

казано от Ragnarous на 19.01.13, 20:48:

Това, че показвам какво е станало с мен, не означава, че ще бъде така и с други хора.

Обаче вярно си от бавните.АБСОЛЮТНО НИЩО СПЕЦИАЛНО НЕ ТИ СЕ Е СЛУЧИЛО.А за качените мазни килограми най-малка вина има половин опаковка протеинова пудра.
После казваш че това което е “станало” с теб,не означава че ще стане и с други хора,а си изтипосал едно такова гръмко заглавие.
Да не говорим че ако някой решил да си купи протеин,види тема със заглавие “Как ще изглеждате след половин буркан Whey Gold Standart” и поразгледа снимките е най-вероятно да се откаже от подобна покупка.Аз,ако съм на мястото на фирмата-производител ще те съдя за анти-реклама.
Вземи се пообразовай малко,че с всеки пост темата става все по-малко смешна и все повече трагична.

1. Защо съм от бавните?
2. Е ти какво специално очакваше да видиш след като прочете заглавието и после влезе да четеш темата - поникнало краче?
3. Не виня протеина за мазнините, това ти го казваш.
4. Заглавието е провокативно, ако си на 40г. защо си отворил да четеш? От любопитство, значи работи...
5. Аз не знам ON какво ще кажат, но антиреклама определено не е. Ти ако приемаш този протеин по-добре ли ще го усвоиш всезнайко? Щели да ме съдят - клавиатурен лъв, аз съм на 20, студент и с бърз метаболизъм, ти като не си, не ми го напомняй, не съм питал!
6. Става по-трагична, но не спираш да влизаш и да четеш нали? Човек се учи докато е жив, чета неща всеки ден, както и ти. Ти може да знаеш това-онова, аз знам повече в друга област и така.

Edit: Любен К. - исках да потвърдя мита, че ще има видима разлика. Никой не ми каза с точност колко се вдига и какъв грамаж да купя. Ето как ми подейства този. Има буркани и с по-малък грамаж.

Мнението беше редактирано от Ragnarous на 19.01.13 22:35.

19.01.13
22:41

казано от Ragnarous на 19.01.13, 21:05:

Още преди да го купя, бях чел съвети на тези които са го ползвали и те казваха, че от един буркан нищо не ставало. Е, трябваше да се убедя сам.

Няма лошо, все пак и производителите на добавки трябва да ядат. А пък вие дето се убеждавате сами, че протеинът не е магическо прахче им носите голям процент от печалбата.

RA

19.01.13
22:50

казано от Stoyan Petrov на 19.01.13, 22:41:

казано от Ragnarous на 19.01.13, 21:05:

Няма лошо, все пак и производителите на добавки трябва да ядат. А пък вие дето се убеждавате сами, че протеинът не е магическо прахче им носите голям процент от печалбата.

Е не помага ли за трайно натрупване на маса при тези с най-бързия метаболизъм (като мен)?

@Ragnarous виж сега... най-грубо казано масата идва от приетата храна. Ти как си въобразяваш че като вземеш няколко либри пудра ще налееш килата?
Нали за да се постигне увеличение на обема трябва да има материя - няма как обема да дойде от въздуха.
Отделно  пудрите ги правят от сурватка или пък комбинация от няколко източника - сурватка, яйчен албумин и/или млечен казеин. А понякога и соя слагат. Мисълта ми е че източниците от които се произвеждат”вълшебните прахчета” са хранителни продукти!!!

Да не прозвучи грубо ама ти си се филмирал доста с ефекта от добавките. Вместо да изпиеш доза “вълшебен протеин” да беше хапнал 3 варени яйца и малко сирене - ефекта ще е по-осезателен . Гаранция!

Мнението беше редактирано от Светослав Илиев на 19.01.13 23:19.

RA

20.01.13
10:20

Какво казваш, че няма смисъл от тях? Но само с храна не качвам, а боксувам на +/- 1

20.01.13
12:39

Модерация: Моля спазвайте приличие в постовете си. Не е нужно да обиждате.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 20.01.13 13:04.

Ама  колко физическа енергия изразходваш седмично?

“4 месеца на бокс по 4 дена в седмицата с продължителност 3-4ч. в залата. За това може да съм толкова слаб.”

При такива обороти как ще качиш?

RA

20.01.13
13:54

Няма как :(

20.01.13
14:17

Остава ни само едно ...

RA

20.01.13
16:46

Solomon Kane, ти си. Предизвиквам те да го направиш. Стриймни го в Twitch.

20.01.13
17:33

Аз не виждам никаква разлика :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1