До модераторите

Темата е заключена.
IV

09.09.05
01:19

Значи вчера от вас научих че Цветко е  починал .Лека му пръст беше голям.Докато съм тука само умират хора .Първо Жоро Илиев  ‘Клиуна ‘Рейхан’Цветко’и тука ж САЩ Пол Де Меио.Момчета миналата годин а Сони Шмид После Матаразо едвам се размина след инфаркта.после Дон Янглъбд ,После пол де меио .Цветко .Про4етете статията в МиФ на Матаразо .много сава опасен Спорта на последак.Арнолд казва и форума се казва Боди Билдинг а не Боди дестроинг.Доколкото знам тука никои не иска да става олимпия .А за БГ састезание за какво д се готви като ще вземе 200 лева награда.И наи много да участва в клип на ивана или вероника.За това ас сам за Спирането на Темата забранени медикаменти колкото и глупаво да звучи.Защ не се забранят като ефедрина  стероидите.Повярваите ми тези имена са много малко кото изброих на по4иналите те са пове4е.

09.09.05
01:24

Темата не е точно за тук
Не виждам Жоро Илиев какво общо има а дали и този дето застреляха вчера на петте кьошета няма нещо общо със стероидите,общо взето поста ти е малко неразбираем и несмислен още повече че имаше подобна тема

09.09.05
01:24

Мислили сме по-въпроса много пъти. Нека не коментираме засега този въпрос, но на темата е обърнато внимание много преди настоящия пост. Гласувайте ако искате, но не искам бурни коментари или някакви упреци към модовете.

IV

09.09.05
01:30

не казвам 4е йоро илиев има нещо общо просто ги вмаквам да кава 4е е кофти да научаващ от нета за някоя смърт.Щото не сам ж БГ и вчера от вас научих за Цвятко както го наричха някои и ми стана доста мачно а и маика ми колкото пати ми се обади ми  викатоз умрял оня умрял .А за другите Боди билдинг имена се сагласи сас мен

IV

09.09.05
01:36

сега се сетих едно изказване на американски ББ журналист.Как може Рони да е полицай и да гони наркоманите като той самия Взима забранени медикаменти.

09.09.05
01:54

аз съм против затварянето, понеже трябва да има информация за тези неща! Стероиди няма да спрат хората да взимат, но трябва да знаят поне малко как, ако имат проблеми или въпроси да пишат! В БГ това според мен е най-големият форум за бодибилдинг, а хората четат! Все пак и забранените медикаменти са част от спорта (за съжаление) която не трябва да се пренебрегва! Не искам да ангажирам никого с мнението си, то е субективно!

®N

09.09.05
02:08

[quote author=“Delta38”]аз съм против затварянето, понеже трябва да има информация за тези неща! Стероиди няма да спрат хората да взимат, но трябва да знаят поне малко как, ако имат проблеми или въпроси да пишат! В БГ това според мен е най-големият форум за бодибилдинг, а хората четат! Все пак и забранените медикаменти са част от спорта (за съжаление) която не трябва да се пренебрегва! Не искам да ангажирам никого с мнението си, то е субективно!

И аз мисля така. Хората няма да спрат да взимат стероиди, но поне като го правят да са информирани по темата и да го правят както трябва, за да не стават фалове.

IV

09.09.05
02:15

ами сладури замислете се колко бисери има тука ще влезе някой некомпетентен а и вие не сте лекари или гурута да знаете .Примерно 16 годишно мом4е иска да взима нещо и кондио му казва да взима астероиди бинобал по един грам на ден и о го слуша и по4ва после си уврежда здравето.На 16 ми казаха 4е от Анаполон или Анадрол мисля 4е е едно и сащо се качва и ако  бяхй намерил щех да го пробвам и сега се радвам 4е не сам го намерил шото ве4е знам за ефектите му.

SP

09.09.05
02:34

Не е излишно - и да има и да няма раздел пак ще се употребяват стероиди. Поне така може да се каже кое, как и колко.

RH

09.09.05
03:59

Според мен раздела за забранени медикаменти трябва да се промени малко с цел да образоват хората кое как и защо действа а не да пускат по 10 000 теми за бионабол и тем подобни и през два дена тва как се зима онова как се зима при положение че тая тема я има поне 5-6 пъти. Ако щете направете подтеми за всеки препарат поотделно ама тва е супер тъпо и изнервящо някви 16-17 годишни келеши през 2 дена да пускат тема за бионабол /давам го само за пример/.

09.09.05
07:42

По-добре хората да знаят как се взимат , те така и така са решили ,че ще взимат . Нека поне им помогнем , именно на тези които не знаят , да не се самоубият ..

09.09.05
08:31

Аз сьщо сьм на мнение, че тази тема трябва да се закрие, а най-удачно би било, ако сьществува, но в нея да могат и да имат право да се изказват само лекари и вьобще хора с нужната квалификация, наблягайки най-вече на вредните последици. Недопустимо е някакви пишлемета (не с извинение) да навиват други такива, че са имали видим напредьк, а това което става вьтре в тях с органи и системи??? Това са едни лекомислени приеми на ЛЕКАРСТВА ЗА БОЛНИ ХОРА от пубертети, теглени от хормони, а не от разума. И как може някой да твьрди, че така зобенето щяло да става по план, като тези схеми имат право да предписват само и единствено СПЕЦИАЛИСТИ!
Айде, че почнах сам да се товаря от това НЕВЕЖЕСТВО!!!

09.09.05
09:12

тези които са за тварянето на раздела нека се опитат да разберат, както се каза и в по-горните постове, че това няма спре употребата на стероиди. освен това може да стане обратното. аз съм отказвал човек да взима бионабол, а и други от форума са правили подобни неща. трябва да има повече статии, а да се избегне разпространяването на грешна информация. поне като взимаш нещо да е по правилния начин. защото ако се затвори тоя раздел всеки ще си зоби както сам прецени за добре.

09.09.05
09:54

[quote author=”®off™”][quote author=“Delta38”]аз съм против затварянето, понеже трябва да има информация за тези неща! Стероиди няма да спрат хората да взимат, но трябва да знаят поне малко как, ако имат проблеми или въпроси да пишат! В БГ това според мен е най-големият форум за бодибилдинг, а хората четат! Все пак и забранените медикаменти са част от спорта (за съжаление) която не трябва да се пренебрегва! Не искам да ангажирам никого с мнението си, то е субективно!

И аз мисля така. Хората няма да спрат да взимат стероиди, но поне като го правят да са информирани по темата и да го правят както трябва, за да не стават фалове.

Да и аз мисля така както каза НЕДИК в едно предавне ние не можем да накараме хората да српат да зимат стероиди поне да им кажем как е наи добре за тях да се взимат или нещо от рода ! Тук има хора които са навътре с ЗОБ и са полезни на новаците които искат да се ЗОБат  не че аз не съм новак но просто нямам намерение за ЗОБ !

09.09.05
10:38

Ако темата не се води от квалифицирани хора ( лекари,фермацевти), които знаят за какво става дума, а не от слепи потребители на тези “медикаменти”, нещата написани там могат даже да бъдат опасни за здравето !!! 
Какво означава да си навътре със зоба и да даваш съвети на новаците ? Това, че си направил няколко цикъла, които са сработили добре за теб не означава обсолютно нищо, защото както знаем този спорт е строго индивидуален. Ако някои има дори малъk здравословен проблем или приема други медикаменти в момента, кои от тези разбирачи може да си заложи главата, че не може да стане нещо “непредвидено” ?

Също тъй опасни могат да бъдат някои простотии в “препарати”, “тренировки и упражнения”, “хранене” и особено “травми и контузии”, където даже нерядко са се обсъждали лекарства и терапия. Викам да пуснем тема и тях да закрием  :lol:
Глупавият ще си пише глупости, разбиращият ще пише каквото разбира. Простотиите идват от определени юзъри, не от темата на форума.
И въобще, тема от типа: “Цветко умря от стероиди, дайте сега да заключим стероидите” съм склонен да я заключа.

09.09.05
10:49

[quote author=“D3BEP”]

И въобще, тема от типа: “Цветко умря от стероиди, дайте сега да заключим стероидите” съм склонен да я заключа.

Направи го !

09.09.05
11:14

Макар и никога да не съм влизал в този раздел, аз съм против закриването ми :!:
Мисля, че трябва да се промени начина на работа от страна на модераторите в тази насока. Какво имам предвид :idea:
Често чета постове във форома, в които съвсем млади момчета (почти деца) , питат ”.... от утре започвам да тренирам, кажете ми какви стероиди да вземам”.   :shock:  След което следват маса “съвети” от знаещи и незнаещи  във форума. :evil:
По дорбе наистина знаещи, ама наистина знаещи - да водят разяснителна дейност и постоянно да посказват за РИСКА от едно такова начинание, като употреба на “забранени медикаменти”.

09.09.05
11:27

като не ви харесва раздела за стероидите не го четете просто е :)

[quote author=“daddy”]Макар и никога да не съм влизал в този раздел, аз съм против закриването ми :!:
Мисля, че трябва да се промени начина на работа от страна на модераторите в тази насока. Какво имам предвид :idea:
Често чета постове във форома, в които съвсем млади момчета (почти деца) , питат ”.... от утре започвам да тренирам, кажете ми какви стероиди да вземам”.   :shock:  След което следват маса “съвети” от знаещи и незнаещи  във форума. :evil:
По дорбе наистина знаещи, ама наистина знаещи - да водят разяснителна дейност и постоянно да посказват за РИСКА от едно такова начинание, като употреба на “забранени медикаменти”.

Тъй е, деди, ама е по - лесно да се каже, отколкото да се направи.
Имаме много хора с общи познания, но никой в екипа, специализиран в стероидите, употребата и дозировката им.
А за начинаещият: отговорът е един - пълна щуротия е да се започва нетренирал, без разработена и усвоена от организма програма, без привикване на организма към ускорен метаболизъм и увеличен прием на вещества, без хипертрофия да се вземат стероиди. Резултат: минимален ефект, максимална опасност даже и при добре планиран цикъл.
Това, което Тигра казва, съм на мнение че трябва да се направи.
Но ще оставя темата, защото преди месец - два Димитър Михайлов - админът - обяви, че смята да пуска анкета да се махне ли разделът или да остане. За това, освен ако не се изпростее много, оставям на него правото да заключи, изтрие или запази темата.
Само - много ви моля - просто не намесвайте вече името на Цветко вътре.

09.09.05
13:21

Ами то процента на анкетата си подсказва какво е редно да се направи аз съм на кантар 50 на 50 но глясувах да се остави тъй като някои люде си нямат и ни най малка представа за това барем нещо научат да не се изтровят

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1