Кои са най-ефективните анти-целулитни масажи?

02.01.13
21:15

Та, имам въпрос към тези,които са се подлагали на такива процедури (които козметичката ми нарича мъчения).Кои са най-ефективните (ако може и някоя снимчица СУПЕР!) Колко пари са излезли (разбира се ) и след колко процедури се вижда резултат ? Питам от чисто любопитво.. има достатъчно статии в сайта, но искам да получа инфо от някой ,който е бил достатъчно смел,за да мине през тези “мъчения”,с които ме плашат толкова всеки път,когато попитам! (tmi)

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 02.01.13 23:07.

19.01.13
21:57

Хаха! Чак пък мъчение не са! Ходила съм няколко пъти на ръчен масаж, за да се поддържам и определено има резултат. Знам също, че и LPG процедурите са много ефикасни, но са и доста по-скъпички. Няма как да ти отговоря точно кога се забелязват резултати, тъй като при всеки е различно. Масажистката при, която ходих ми каза, че при някои след 10 масажа и вече се забелязвали разултати, но при други отнема повече време. Антицелулитните масажи, помагат да изхвърлиш токсините от тялото и намаляват обиколката на бедрата. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1