метан...хмм

Темата е заключена.

06.09.05
15:38

Така искам да попритам някои които е пробвал дали и тои има същите проблеми...вече 2ма приятели си зеха метан (порачаха си го от 1 саит).Трагнаха да го пият вече са на втората седмица,единият е свалил 3кг,а другият не марда.И като тренират се потят много повече сравнение с преди,нямаха капка пот по тях.Някои които е зимал метан да каже дали има нещу подобно.Според мен са ментета или нещу друго е...макар че кутията си е нормално и блистерите и всичко...а забравих да добавя че тренирането и яденето им е доста на ниво.Ядат си по 1 кило пилешко,10-тина яица и доста други неща :lol:

06.09.05
16:43

хмммм тва не е възможно :!:  :!:  :!:  от метана се качва а не сваля ! тея да не са объркали нещо зоба ? :twisted:  :twisted:  :twisted:  да не са си зели ефедрин та свалят :lol:  :P

06.09.05
18:09

Ае не е човек метан си е ... опаковкиа ала бала..поне мислия,че е метан де...ама сигурно е някои боклук...според мен...

06.09.05
20:12

просто не е възможно !ако поне 1 път си чел за метана ....

Първият стероид използван от американските атлети. Получен е като дериват на тестостерона, има силен анаболен и андрогенен ефект. Тези негови качества водят до драматичен разтеж на силата и масата. С този високоефективен анаболен стероид са свързани и някои странични ефекти. Наличието на 17-алфа алкидна група го прави токсичен за черния дроб.Ароматизира лесно. Задържа вода и повишава кръвното налягане. Много от страничните ефекти могат да бъдат парирани със съвместната употреба с Nolvadex. В много случаи това води до намаляване водната задръжка и другите странични ефекти свързани с ароматизацията. Препоръчителните дози са междуу 15 - 30 мг., но могат да достигнат и до 100 мг. дневно.

нема как да не деиства ! освен ако не е фалшификат ! я кажи тея от каде са си го зели ? :lol:

06.09.05
23:56

Еми чел сам даже сам зимал :wink: Незнам при мене няма никакво деиствие хем зимах не по малку а и доста ядох.Незнам защо тата се получи,качих някои кило (ама можеше и без него да ги кача) ама поне не се потях като свиня.Еми незнам дали е редно да го давам саита тука...

KP

07.09.05
02:27

[quote author=“vanwilder”]Еми чел сам даже сам зимал :wink: Незнам при мене няма никакво деиствие хем зимах не по малку а и доста ядох.Незнам защо тата се получи,качих някои кило (ама можеше и без него да ги кача) ама поне не се потях като свиня.Еми незнам дали е редно да го давам саита тука...

защото топиш слании бе мой човек!

07.09.05
02:34

[quote author=“hollowlife”]просто не е възможно !ако поне 1 път си чел за метана ....

Първият стероид използван от американските атлети. Получен е като дериват на тестостерона, има силен анаболен и андрогенен ефект. Тези негови качества водят до драматичен разтеж на силата и масата. С този високоефективен анаболен стероид са свързани и някои странични ефекти. Наличието на 17-алфа алкидна група го прави токсичен за черния дроб.Ароматизира лесно. Задържа вода и повишава кръвното налягане. Много от страничните ефекти могат да бъдат парирани със съвместната употреба с Nolvadex. В много случаи това води до намаляване водната задръжка и другите странични ефекти свързани с ароматизацията. Препоръчителните дози са междуу 15 - 30 мг., но могат да достигнат и до 100 мг. дневно.

нема как да не деиства ! освен ако не е фалшификат ! я кажи тея от каде са си го зели ? :lol:

07.09.05
09:58

Опиши опаковката на метана,кой производител и за какви пари ! Да разберем може ли да е  мента !

08.09.05
12:15

Да наи добре ако можеж я опиши подробно или даи линк на които и да е саит да я видим(горе долу) !Хубаво ше е да се разбере дали е менте да не земи да се набута още някои ако наистина нищо не качват !

08.09.05
17:55

Еми всичко си изглежда нормално.Блистера има една лентичка такава посредата,отзаде си пише на руски.Кутииката и тя е така сичко на руски.Ама сега ще зема кутииката и 1 блистер да ги снимам...макар че моя смотан телефон ще излязат кофти ама се надявам да стене добре...

ST

08.09.05
18:36

абе нищо чудно и на менте да си попаднал
използваи продуктите на бритиш драгон те маи още нямат ментета

08.09.05
20:28

stanko сигурен ли си?защото ас знам,че имало много ментата ама така се говори.

ST

08.09.05
20:46

ами по принцип на тоя свят в нищо не може да си сигурен ам ако мойеш да си го намериш от човек на които имаш доверие аз в момента ползвам метанабол и сам мн доволен

09.09.05
09:20

stanko бате аз съм ползвал декабол уж на бритиш драгън, ама май беше бясно менте.

09.09.05
11:35

момчета , надписите по руския метан винаги са били на латиница.всичко друго е менте.личното ми мнение е , ако изоб6то трябжа да зобнете не6то, тъй като повечето от вас са невръстни палета ( не го казвам като обида) то изчакайте подновеното производство на нашия си бионабол в края на септември. купувайте стероидите си от стабилни големи аптеки, а не от всеки срещнат.

KP

10.09.05
01:14

[quote author=“joropower”] купувайте стероидите си от стабилни големи аптеки, а не от всеки срещнат.

да бекак не!? знаеш ли че “Санита” колкото и да слага лепенки -15% пак продава лекарствата неимоверно скъпо!

10.09.05
10:41

кро , с теб влизаме в някакъв задочен диалог по различни теми. допреди да изчезне тая пролет бионабола, го купувах на цана 4 - 4.80 най - много. правех услуга на приятели от пловдив и им бях навзел немалко количество 5 мг бионабол. санита наистина за резачи , но вув всеки град има по една или две регионални , а не национални малки вериги от аптеки , които продават далеч по евтино. а черния пазар да ме извинява , ама без мен , ако ми се наложи да употребя отново нещо:):):) дори и много свой човек не може да гарантира , че продава истински продукт , а не олио в шишенца. последната издънка например в пловдив е с прехвален тестостерон енантат , от който обаче редовни ползватели на енантата , не получиха никакви резултати , макар и след целогодишна пауза без химия.

HE

12.09.05
12:51

[quote author=“joropower”]момчета , надписите по руския метан винаги са били на латиница.всичко друго е менте.

Не си прав надписите на метана никога не са били на латиница! За да подкрепя казаното от мен слагам линк. Ще имате доста полезна информация от там след като сте решили да посягате към стероиди.

http://steroid.ru/fake_4_4.htm

12.09.05
13:00

head-hunter напулно си прав и съжалявам за допуснатата грешка. имах предвид точно това , което си написал и ти , а съм казал противоположното :) човешка грешка

BO

30.09.05
22:01

всъщност надписите са на кирилица. метана е в нова опаковка. Вижте я в официалния сайт на проиводителя.

KP

03.10.05
12:08

[quote author=“joropower”]кро , с теб влизаме в някакъв задочен диалог по различни теми. допреди да изчезне тая пролет бионабола, го купувах на цана 4 - 4.80 най - много. правех услуга на приятели от пловдив и им бях навзел немалко количество 5 мг бионабол. санита наистина за резачи , но вув всеки град има по една или две регионални , а не национални малки вериги от аптеки , които продават далеч по евтино. а черния пазар да ме извинява , ама без мен , ако ми се наложи да употребя отново нещо:):):) дори и много свой човек не може да гарантира , че продава истински продукт , а не олио в шишенца. последната издънка например в пловдив е с прехвален тестостерон енантат , от който обаче редовни ползватели на енантата , не получиха никакви резултати , макар и след целогодишна пауза без химия.

чакай чакай за ТС-Енантата ми стана интересно. Знам от къде “излиза” и “наводнява” Пловдив. Би трябвало да е добър, явно го “разреждат”
Иначе си прав за това че има няква тръпка да се опита нещо ново.
За аптеките също си прав. Например Братчетката Ана, която държи аптеките д-р Спасов, продава в 1-2 много по евтино... Ама това е “рекламен” трик.

03.10.05
15:32

Ама това е “рекламен” трик.

това за рекламния трик ме накефи :)обичам подобна реклама:):):) дайте я насам:) кро , кефи ме твоята ъндърграунд информираност :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1