Вашата музика за тренировки е?

15.01.13
01:33

Каква музика пускат в залата която тренирате и каква бихте искали да бъде? Коя музика ви надъхва и най-добре ви върви тренировката? Направи ми впечатление, че е много важна, поне за мен. Тренировката протича по коренно различен начин под правилната музика, при вас така ли е, има ли значение изобщо?

15.01.13
07:16

Динамична. Ако тренирам между 17 и 19, едно местно радио пускат “ретро” денс хитове, но не чак от 80-те и Ирапшън де. Много ми допада.

15.01.13
08:29

metalcore deathcore

15.01.13
19:27

В залата,където аз ходя или няма музика,или е пуснато радиото :D

Винаги тренирам с Mp3-ка, добре заредена с надъхваща и мотивираща музика. Музиката е много ужасно важна част от моята тренировка : )

Рапът и хип-хопът ми действат експлозивно. Странното е, че извън залата рядко ги слушам, но при тренировка...

16.01.13
13:23

Борис Дали, Преслава ,Анелия :)

Мнението беше редактирано от SprateXtream на 16.01.13 13:24.

16.01.13
14:58

Рок и пак рок. Най-вече Bon Jovi.

Ултимативната песен за тренировка:

20.01.13
16:38

Най-много да си вдигнете прага на децибелите, вместо постиженията във фитнеса. Ебаси безхарактерните хора- щом музиката ви е водеща в “надъхването”?!

Най-хубавата музика за трениране е трудното дишане, сърдцебиенето в главата и пускането на 100 кила на пода. Иначе ако трябва наистина да има музика, най-добре люта чалгия за висок тестостерон или поне тежък рап или див метъл.

казано от introducer на 20.01.13, 16:38:

Най-много да си вдигнете прага на децибелите, вместо постиженията във фитнеса. Ебаси безхарактерните хора- щом музиката ви е водеща в “надъхването”?!

Няма нито един човек в темата, който да е твърдял, че музиката е “водеща” за мотивацията му. Това сам си го натъкми, че и го използваш като основание да обиждаш редица потребители. Смешно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1