22.01.13
14:18
Туй е моя дневник, който има за цел да ме подкрепя в борбата със сладкуту, джънка и любимата ми бира!
Тука ще си съставя шибан хранителен режим към който ще се придържам за да се обезмасля, образно казано, и да стана пак прилична скенджа, а не да отивам към тюфлекчийството. Освен тва може и да си измисля допълнителни спортни дейности, в случай, че обикновения футбол и баскет с аверите ми идва малко, щот видиш ли всички сме работни хора вече и си лягаме рано.
Целта е да се стигне разумните 70 кила на моите нечувани 172 см. ръст и да запазим мускулната маса.
В текущия момент съм къмто 76 кила
Хранителен режим (напълно импровизиран):
08.00 - полвин кофа кисело мляко с 4 лъжици конска храна и 1 лъжица пчелно аки + сока на половин лимон
11.00 - плод (банан, ябълка или половин грейпфрут)
14.00 - 200 грама не особено мазно месо поръсено обилно с пресен магданоз и сос от червено вино / гъбен
17.00 - 200 грама не особено мазно месо поръсено обилно с пресен магданоз и сос от червено вино / гъбен
20.00 - салата тип трева (зела с моркови, цвекло с моркови, краставици и домати) + лъжичка ленено семе.
* задължителна алтернатива 2 пъти седмично е омлет със спанак и сирене
Пийне:
Не шорам бирички всяка вечер. Замествам това с водичка или таратор в халба :)
Спортни дейности:
Засега се ограничават във “гонене на топка”, както се изразява моита жина, 2 пъти седмично.
Темата беше редактирана от Ко ти пука на 23.01.13 13:48.
22.01.13
19:03
Шъ тъ следим из късо, I’ll be watching you, дет се вика! :)
Късмет!
23.01.13
13:44
След известни размисли добавих туй - онуй, за да направя хранителния режим по здравословен и по апетитен.
Добавени са калций, магнезий, витамин ц, омега 3 и доста антиоксиданти. Освен това напазарих и от утре се мятам.
*Освен това разбрах, че да приемаш грейпфрут в комбинация със силни лекарства било доста куцо. Добре че не пия лекарства :)
Мнението беше редактирано от Ко ти пука на 23.01.13 13:50.
25.01.13
09:08
След ден 1-ви мога да кажа че се справих доста добре, с изключение на междинната закуска където си забравих плода и опатках половин кутия бонбони. Деба това сладко...