Имам Нужда от отговор!!!!!!!

HE

09.09.05
22:17

Тренирам от 7 месеца от които само свалях и орелефявах което слава бого направих както трябва ...... от 2 седмици дигам за маса .. преди правех на лег със 60 12ки за релеф... сега откакто почнах да дигам за маса качих и на двете лежанки със по 10кг отгоре и сега се чуда дали да почна да пия креатин сус глутамин  а много хора ми казват да съм изчакал до момента когато видя зора. Пак и много ме плаши тва дето го четох из форума че креатина бил вреден и като го спреш и сичко испикаваш :oops:  можете ли да ме посаветвате нешто .... ?

Напално чист съм ништо не сум пил до ся , само ям и тренирам ....

благодаря ви предварително!!!!

09.09.05
22:45

Няма страшно и аз 2 години тренирах яко само на манджа вкъщи, само дето не съм орелефявал като тебе, щото не става - мъча, мъча, ама не ще, се около шкембето и паласките стоят мазнините, но иначе от скоро взех да пия креатин, глутамин и аминокиселини и съм доволен, гърдите и ръцете взеха да ги мязат, та да прикрият барим паласките и шкембето :P

HE

09.09.05
22:52

kato go spre6 vra6ta6 li mnogo :?

SO

09.09.05
23:49

1.това за вредното действие на креатина няма да го коментирам
2.аз лично смятам че дори и да изпикаеш някаква част от постиженията доста голяма ще запазиш защото креатина дава сила и издражливост следователно тренираш по добре и с по големи тежести от което следва че ще трупаш повече мускули и ще работиш по пълноценно в залата.А ако си вземеш скъп креатин сигурно ще разбереш защо креатина е една от най разпространените добавки за маса

HE

09.09.05
23:50

nali nqma da se omaznq ot nego ili ne6to takoa ?

SO

09.09.05
23:54

не смятам че има такава опастност  :)  вземи да прочетеш какво пише в сайта за креатина (доста полезна информация)

HE

09.09.05
23:56

thx dude za cqloto info ama sum go 4el prosto sabiram mnenie ot ohrda deto sa po kompetentni ot mene po toq vapros i deto imat opit :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1