Въпрос относно тези добавки

22.01.13
22:22

Здравейте , какво мислите за тази комбинация : Beef amino,Sterol complex,Animal M-Stack . На 15 съм години съм , имам 8 месеца стаж в фитнеса ... добре ли е на моите години да се приемат, ще се почуствам ли добре ? С какво точно ще ми помогнат да постигна с тях?

категорично нямаш нужда от последните 2 суплемента , аминокиселините можеш да ги вземаш, но силно ме съмнява, че имаш хранителен режим, а без такъв от добавки смисъл няма, запомни  БЕЗ ДОБАВКИ СТАВА, НО САМО С ТЯХ НЕ!!!

23.01.13
01:18

Имам си хранителен режим. И защо да няма смисъл, ако наблягаш на определени храни само какъв е проблема?Но както и да е това е друго. Други препоръки относно добавките?

Мнението беше редактирано от Hard Steel на 23.01.13 01:24.

Добре, нека и аз да повторя - Sterol Complex и Animal M-Stak НЕ са подходящи за теб. Нямаш нито храненето, нита тренировъчното ниво и опит, за да извлечеш полза от тях. На твоята възраст приемането на такива продукти е безсмислено. Говорили сме много пъти във форума за тези неща.

23.01.13
10:41

ПАЗИ БОЖЕ ! МЪКА МЪКА ! Категорично не ! Силно се съмнявам да имаш хранителен режим, а стажа в залата на твойте години никва роля не играе.

23.01.13
14:51

Стига с това силно се съмнявате . Имам хранителен режим , ето го:

(Хранене 1): 100 грама овесени ядки и 400 грама кисело мляко „пълномаслено” и 1 банан
(Хранене 2): 250гр. Ориз , 200гр. свински пържоли + салата зеле и моркови
60гр. Weight Gainer
(Хранене 3:) 200гр. свинско бон филе + варени картофи.
Преди тренировка:
Pure Creatine – една чаена лъжица ( 30 минути преди тренировка)
След тренировка:
1 банан + 60гр. Weight Gainer
(Хранене 4): 300/400гр. Спагети с телешко месо + салата домати и краставици.
(Хранене 5): 100 грама извара + 4 варени яйца
Преди лягане:
2 капсули ZMA.

Грешиш , че няма значение за стажа на моите години , напротив. Човек , който е с 5-6 години опит ми ги препоръча добавките и реших да Ви попитам и Вас , но щом няма смисъл засега ..

23.01.13
14:57

Вземи си само аминките и продължи да пиеш креатина и гейнера .Няма смисъл да си даваш парите за добавки от които няма да усетиш ефект .Замисли се кой е по прав няколко човека ти казват ,че няма смисъл да пиеш  Sterol complex,Animal M-Stack или твоят приятел .В края на краищата прави квото искаш хората просто гледат да ти помогнат така че се вслушвай в съветите им .

23.01.13
17:14

Ако ще и 20 години стаж да има с добавки и в залата боли ме к*ра. На 15 годишно дете да предлага Анимал стак и другите шитни, аре аре. Просто на едно дете е трудно да осъзнае нещата или да му бъдат обеснени. Успех !

23.01.13
17:22

Добре , бате . Повече не ми пиши излишните ти коментари , защото са смешни . Не можело да се обясни . Нека други да си кажат мнението ?

Потърси ли информация за Animal M-Stak във форума?

Ясно ми е, че чакаш някой да потвърди препоръките на разбирача, който ти е дал съветите. Хора с достатъчно знания и опит никога няма да одобрят приемането на такива продукти в случай като твоя.

23.01.13
18:03

Да , прочетох туко що мненията . Няма да има огромни очаквания , както казаха по-горе , a мен очакванията са ми покачване на ММ и сила. Добре .. Благодаря ви за мненията . :)

23.01.13
19:32

Абе пич, прави това което намериш за най-правилно. Знай само ,че ще олекнеш с не малко пари за неща които не са ти нужни , а за тези пари може спокойно да си вземеш един хубав протеин та ако ще и креатин към него . Както си прецениш така постъпи , живота и парите са си твои . Успех от мен.

23.01.13
20:31

Извинявай пич, ама си само на 15 годинки, пък от сега почваш с добавките и подобните му работи. Малък си още, и явно искаш бързи резултати, даже прекалено бързи. Няма смисъл да си даваш парите според мен. За твойте години, пий си само протеинчето или креатина. Потренирай здравата 2-3 годинки, и тогава му мисли за други добавки.
Или подражаваш на Лорензо Бекер, май той от 14 годишен беше почнал с Анимал паковете.

23.01.13
20:56

казано от avitohol avitohol на 23.01.13, 20:31:

Или подражаваш на Лорензо Бекер, май той от 14 годишен беше почнал с Анимал паковете.

Лоренцо Бекер не го давай за пример ,че pack-oвете са нищо в сравнение с останалите ” продукти ” които ползва и току виж си помислил ,че като ги вземе и ще стане като него. В този случая  на момчето му е предложено от явно не достатачно компетентен тип , да използва добавки които се употребяват от доста по възрастни и напреднали атлети ,които преди всичко имат стабилен хранителен режим и знаят как да извлекът максимално тях.

Мнението беше редактирано от NiKolay на 23.01.13 20:59.

23.01.13
21:31

Протеин , не мисля да взимам , повече съм се насочил към Гейнера , защото повече ще мога да кача , а креатина след няколко дена го спирам , защото всички знаем какво става , ако се пие дълго време креатин и ще почивам от него .. И не , не бързам за никъде , просто ми ги препоръчаха тези добавки да взема , не съм тръгнал да ги купувам . Просто исках да се допитам и до Вас и какво мислите.

24.01.13
12:10

казано от Hard Steel на 23.01.13, 21:31:

И не , не бързам за никъде , просто ми ги препоръчаха тези добавки да взема , не съм тръгнал да ги купувам . Просто исках да се допитам и до Вас и какво мислите.
креатина след няколко дена го спирам , защото всички знаем какво става , ако се пие дълго време креатин

Ще ми разясниш ли точно това с дългото пиене на креатин ,че не го разбрах..

Мнението беше редактирано от NiKolay на 24.01.13 12:11.

27.01.13
12:05

Анимал М-стак на 15? Съвсем се побъркахте!

За какво ти е тестостеронов бустер на тази възраст?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1