24.01.13
00:25
Здравейте! :* Аз съм новорегистрирал се потребител и съм малко отвеяна, пък и бягах тук-там от часовете по български език, така че извинете ме за правописните грешки (tmi) И да си кажа честно, не съм много наясно с този дневник (angel) , нооо надявам се скоро да започна, да се ориентирам :) Сега ще ви споделя моя случай ... Аз съм на 20години, висока съм 178см. и тежа 53кг. Не се оплаквам от теглото си и не искам да отслабвам, но тренирам, защото искам да оформя фигурата си, защото ми харесва и защото се чувствам по-добре. До преди 2 години ходех на фитнес (не повече от 10ина месеца), но прекъснах, защото не бях толкова сериозна, докато преди половин година не реших да тренирам отново и започнах да ходя на Тае-бо (3 пъти седмично). Отделно правя упражнения вкъщи и ходя 1 път седмично на фитнес. Сега промених мисленето си и се стимулирах, спрях цигарите (пушех от 6 години), а от 2 седмици следя и какво ям. Относно храненето - спрях сладкото, газираното, пържените храни, всички подобия на храни (чипсове и пр.), хляб не ям от 3-4 години, алкохол и кафе не пия. Но.. има голямо НО :D Въпреки, че съм слаба си имам малко подкожни мазнинки и искам да се оттърва от тях. И така, тук идва въпросът ми. Има ли начин да премахна подкожните мазнини, но да не сваля килограми... освен магия :D ? P.S.: извинявам се ако задавам глупав въпрос.
24.01.13
01:35
Това което искаш да постигнеш не е невъзможно, свързано е с увеличаване на мускулната маса. Постига се с правилен хранителен режим и правилно трениране, НО и тук има едно но, при вас жените организмът ви е по предразположен към повече телесни мазнини. Така че, за да поддържаш фигурата си трябва да продължиш да поддържаш, въпреки че си достигнала желаната форма, а не да я оставиш само за лятото.
Ако имаш нужда от нещо, ще се радвам да ти отговоря на ЛС.
Поздрави! :)