24.01.13
17:41
Здравейте и от мен :)
Иска ми се да обсъдим един проблем, който е доста често срещан при жените, особено тези с наднормено тегло (аз съм една от тях), а именно пълните и отпуснати ръце.
С няколко думи за мен и моето тяло: аз съм на 26 години и така като се гледам имам да свалям минимум 10 килограма, поне според познатото съотношение ръст - тегло. В моят случай говорим за височина 160 см и 68 кг. За щастие, въпреки килограмите ми имам значително стегнато и пропорционално тяло. Качвам и свалям равномерно. За съжаление, не мога да кажа същото за ръцете си. Направо ми идва да изрежа онези люлеещи се месца от мишницата до лакътя.
Въпросът ми е смятате ли че с интензивно кардио и правилен режим мога да се отърва от тази грозотия ?
Имали ли сте такъв проблем и как се справихте с него ?
24.01.13
17:52
казано от Анелия Василева на 24.01.13, 17:41:
...смятате ли че с интензивно кардио и правилен режим мога да се отърва от тази грозотия ?
Кардиото и правилното хранене са важни неща и имат своето значение, да... но специално за постигането на тази цел ще трябва да тонизираш мускулчето, което се намира там. С други думи към кардиото и подходящата храна ще трябва да добавиш и силово натоварване към тренировъчния режим. Казвам силово, не с розовите гирички. И казвам натоварване, защото няма да стане с упражнения само за трицепс. :)