Syntrax Nectar - мнения и избор на вкус?

21.12.12
19:11

Може ли да дадете мнение за продукта(качество,разтворимост,.......)

21.12.12
19:15

Точно Nectar не съм пробвал, но редовно си взимам Whey Shake и Matrix на Syntrax. За мен протеините на Syntrax са най-добрите като съотношение цена/качество, а и просто най-добрите на българския пазар.

21.12.12
19:42

Аз изядох две кутии Syntrax Nectar Sweets като част от собствено проучване кой протеин ми харесва :) Като разтворимост са перфектни. Като ефект също, доколкото мога да преценя. Вкуса Double stuffed cookie оставя едни малки парченца в шейкъра, които не се разтварят и явно са въпросните кукита. Него мисля да не го повтарям, но пък на други съм чел, че им допада. Шоколадовият трюфел е моят фаворит. Кутията е малко висока със сравнително тясно гърло и като стигнеш дъното ще цапаш ръкавите ако не внимаваш :) Забележки практически нямам. Ако за теб има значение, в синтракса има Ацесулфам-К.

Сега съм на NOW whey isolate и като изям още две кутии ще мисля дали да не се върна на Синтракс.

21.12.12
19:46

аз досега бях на scitec whey isolate.бях си взел с портокал,пих го до половината и се отказах защото вкуса беше ужасен.и поради тази причина си търся качествен исолат

21.12.12
20:02

Виж, тук има по-добре запознати, които ще ти отговорят максимално точно, но дори и аз мога да ти кажа, че вкуса и качеството нямат връзка. Поне не и задължителна. Аз например имам силни подозрения, че протеина на NOW e по-добър по параметри от Синтракс нектар (може би с малко), но пък вкуса му със сигурност не е. Синтракс обаче със сигурност е качествен протеин, а и вкусът и разтворимостта му са отлични. Добър избор е. Може би най-добрият вариант е е да поръчаш няколко еднократни дози (мисля, че имаше) и да се ориентираш кой е твоят вкус.

21.12.12
20:09

Now без съмнение е страхотна фирма. Всички добавки, които поръчвам с изключение на витамини, бърнъри, йохимбин и портеин, са именно техни. Но ми се струва, че точно протеинът им е леко надценен и Синтракс са по-добре като съотношение цена/качество. Това е чисто субективно мнение, разбира се.

21.12.12
20:13

много благодаря за информацията

21.12.12
20:15

Боби, какво не харесваш а витамините на NOW?

21.12.12
20:25

казано от CarnalK на 21.12.12, 20:15:

Боби, какво не харесваш а витамините на NOW?

Нищо, просто не съм ги пробвал, а съм доволен от Olimp Labs. :)

Нектарът е висок клас суровартъчен протеин,но на любителско ниво не е оправдано 80+лв за 900гр при разликата от + 2-3 гр протеин и - 2-3гр въглехидрати за доза спрямо други продукти.Пробвал съм повечето вкусове и някои от тях са голяма боза,но има и чудесни такива.

24.12.12
14:50

нектарът е на цена 60 лв не 80

Да ви питам за менине за SYNTRAX Nectar Целта ми е чиста мускулна маса ще помогне ли ?

24.01.13
21:58

казано от Даниел  Стефанов на 24.01.13, 20:15:

Да ви питам за менине за SYNTRAX Nectar Целта ми е чиста мускулна маса ще помогне ли ?

Не

24.01.13
22:02

Модерация: Мнение без връзка с темата!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 24.01.13 22:08.

казано от Даниел  Стефанов на 24.01.13, 20:15:

Сам по себе си протеинът няма да се отрази на мускулната ти маса.
Тази цел ще постигнеш благодарение на други фактори.

казано от Кольо Пияндето на 24.01.13, 22:06:

Сам по себе си протеинът няма да се отрази на мускулната ти маса.
Тази цел ще постигнеш благодарение на други фактори.

И като няма да се отрази на мускуланата ми маса на какво тогава ? И кои са другите фактори ?

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 25.01.13 13:27.

казано от Даниел  Стефанов на 25.01.13, 13:24:

И като няма да се отрази на мускуланата ми маса на какво тогава ?

На белтъчния ти прием за деня, което е ОК по принцип, но не значи непременно повече мускули.
При правилна употреба може да допринесе за по-доброто възстановяване.

казано от Даниел  Стефанов на 25.01.13, 13:24:

И кои са другите фактори ?

Правилно хранене, правилно трениране и адекватно възстановяване.

21.04.13
22:00

Всичките вкусове са добри. Вкусовете са 9, доколкото помня, така че който и да избереш няма да сбъркаш.

21.04.13
22:02

Има един Clear Sky или нещо такова...не си взимай такъв. Шейка е син - вкуса е дъвки турбо !

21.04.13
22:05

Аз предпочитам вкус “Кафе”. Има вкус на 3 в 1 :Д

21.04.13
22:07

аз си мислех за двойна бискитка,но се притеснявам да няма вкус на ванилия

Хубава е бисквитата, няма вкус на ванилия, а по-скоро на сметана.

21.04.13
20:58

Здравейте има ли някой който е опитвал Syntrax Nectar Sweet,кои вкусове бихте ми препоръчали.Само да отбележа,не си падам много по ваниловите.

Ако питате мен, ягодата - може би най-вкусният протеин, който съм пил въобще.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1