24.01.13
20:48
Така.14 години,170 висок и тежа 60кг.Като мускулатура съм много слаб (шибан ген).Искам да кача мускулна маса....Ям почти всичко,не пуша,не пия,пия само вода и натурални сокове...Раста,но само ръката ми си остава същата..Смисъл,качвам килограми,но ръката ми си е все малка ;d Тренирам така :
*Понеделник
- Гърди (40kg,45kg,50kg,55kg,60kg,20kg (до отказ)
*Вторник
- Корем и Лицеви (5 серии по 20 на юмруци)
*Сряда
- Бицепс (5 серии по 10-15 с 20kg)
*Четвъртък
- Корем и Лицеви (5 серии по 20 на юмруци)
*Петък
- Трицепс (35kg,40kg,45kg,50kg на лежанка и разгъване на горен скрипец.
24.01.13
20:57
С тренировки за гърди и ръце няма да качиш много мускулна маса. От предишната ти тема ще си позволя да цитирам, ДАНО да схванеш!
казано от CarnalK на 20.01.13, 01:14:
Martin Wasilew, проблемът ти е, че задаваш грешните въпроси.
Предвид, че имаш здравословен проблем на 14 години, ти се опитваш да тренираш заобикаляйки проблема. Правилното е да тренираш с цел корекция на проблема. Просто трябва да потърсиш кадърен специалист, които да те види на живо и да започнеш с подходящи тренировки, за да се коригира до колкото е възможно проблема.
24.01.13
21:15
Значи аз ходих на специалист за прешлени и ми казаха,че мога да си тренирам каквото искам,но в легнало положение.Щом мога,ще го правя.И без това трябва да тренирам за някаква сила,защото тренирам спорт,в който се изисква сила затова..Иначе мерси.
24.01.13
21:17
Кой по-точно е специалиста? Ако не е някаква грандиозна тайна?
24.01.13
21:32
Ми не му помня името.В София,Горна Баня ;] Айде това е друг въпрос.Целта на тази тема беше да ми дадат съвет за качване на ММ
24.01.13
21:42
Ако тренираш само определени групи и избягваш останалите ще усложниш проблемите си, вместо да ги решиш. Създаването на мускулни дисбаланси не е препоръчително.
казано от Martin Wasilew на 24.01.13, 21:15:
Значи аз ходих на специалист за прешлени и ми казаха,че мога да си тренирам каквото искам,но в легнало положение.Щом мога,ще го правя.И без това трябва да тренирам за някаква сила,защото тренирам спорт,в който се изисква сила затова..Иначе мерси.
Дори и в тази “програма”, която си замислил,не виждам как ще правиш разгъването за трицепс или упражнения за бицепс в легнало положение ... Препоръчвам ти да търсиш решение на проблема,ако е възможно,успех.
24.01.13
22:21
Единствено тях не ги правя в легнало положение..Просто не мога без да тренирам..Незнам
24.01.13
23:33
Аз се чудя как по-елементарно да ти се обясни. В другата тема ти дадоха контакти, към които да се обърнеш, за да РАБОТИШ ПО ПРОБЛЕМА, а не да го ЗАОБИКАЛЯШ. Тоя специалист да вземе да си тури тапията в ...айде да не казвам къде :) Вече въпроса е дали ще слушаш или ще си правиш каквото си искаш и е ЛЕСНО.
25.01.13
10:34
казано от Херцог Трън на 24.01.13, 23:33:
Аз се чудя как по-елементарно да ти се обясни. В другата тема ти дадоха контакти, към които да се обърнеш, за да РАБОТИШ ПО ПРОБЛЕМА, а не да го ЗАОБИКАЛЯШ. Тоя специалист да вземе да си тури тапията в ...айде да не казвам къде :) Вече въпроса е дали ще слушаш или ще си правиш каквото си искаш и е ЛЕСНО.
Аз предлагам да се иде на друг специалист.В тая смешна държавица всеки ти казва каквото искаш да чуеш, зима ти 20-те лева и го боли фара..Баща ми по същия начин обикаля “специалисти” от цялата страна година и нагоре и никой не знаеше кво му има, изписваха му кортикостероиди, докато един явно по-кадърен накрая щеше да падне като чу от колко време баща ми е на тия гадости.Е, смени му лечението и за 3 месеца го върна в пътя...