24.01.13
18:58
На 24год съм 174 84-5кг Тренирам от 6-7 год. Усилено от 1-2 год. Тренирам 4 пъти седмично за момента без кардио. Хранителния режим го оправих. Приемам също аминокиселини. От другата седмица почвам кардио като искам да си взема фет бърнър с който да сваля малко процентите мазнина в тялото ми. Препоръчайте ми нещо ефикасно и силно до към 30лв. Тези на biotech USA какво мислите за тях? Държа да подчертая че съм доста добре оформен-просто искам да ударя мазнините за 1 месец.
Модерация: Лекарства в този форум НЕ се обсъждат!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 24.01.13 21:59.
24.01.13
20:53
Люти чушки! Преди тренировка на гладно.
24.01.13
21:13
хахахах не правиш кардио пък искаш да махаш мазнини така ли да разбирам ?
И тези BioTech да не си пусмял да взимаш от тия ей :)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 24.01.13 21:59.
25.01.13
16:35
Universal Nutrition Animal cuts
25.01.13
20:47
Оксиелит е супер добавката която ти трябва.
26.01.13
12:55
The Old Anarchy Stack с продукти на PrimaForce. Определено си заслужава.
04.04.13
18:53
Комбинирай PRIMAFORCE ALCAR /Acetyl L-Carnitine/ , PRIMAFORCE MAX Cla 180 Softgels, AMIX Green Tea Extract /with Vitamin C/ 100 Caps. , AMIX ALA /Alpha Lipoic Acid/ 60 Caps. Няма по-добър фет бърнър от това. :)
09.04.13
08:55
Здравейте,
На 31 години съм, тренирам от три месеца три пъти в седмицата(с инструктур) + допълнителни динамична занимания- плуване и танци. Но мазнините по корема си стоят. Вярно , че три месеца не са много, но не виждам някакви изгледи за намаляването им да не говоря за махането. В изобилието от фетбърнари направо се удавих. Как да избира подходящия? Мазнините са основно в долната част на корема. Моля ви, помагайте.
Здравейте! Извинявам се, ако пиша в неподходяща тема, но имам два въпроса. Как да комбинирам Syntrax Fyre с l-carnitine? Т.е. в какви дози, кога и как да ги приемам? Другият ми въпрос е, понеже видях, че бърнъри се ползват за определен период, какъв е този период? Т.е. колко време да ги приемам? Благодаря! (nmob)
@Mortuary - аз лично “огънчето” го вземах сутрин след закуската, и втория прием ми беше след обедното хапване, като се има на предвид, че тренирам към 15:30. Позволявал съм си, когато имам кардио тренировка, втората доза да я взема непосредствено преди да вляза в фитнеса. Относно периода, в който е хубаво да приемаш бърнара, не съм напълно сигурен, но бих те посъветвал след като свършиш с 1 кутия, направи малко пауза, защото лично на мен към края организма ми беше привикнал с добавката. За Л-Карнитина, е хубаво да го пиеш около 3-4 часа преди тренировката и преди лягане :)
30.04.13
16:19
та да попитам и аз тренирам от 4-5 години на 19 години съм почти 20 тежа 80(1-2)кг свалих 4-5кг без никакви добавки само с спиране на някои храни и започнах кардио.Та въпроса ми е дали може да ползвам азотен бустер и да оформя малко но в същото време да имам обем на мускула?Преди да почна да свалям пих N.O. explode имаше огромен ефект от към обема на мускула и тежестите,но не знам какво да правя сега да почна пак с него или да се насоча към някой фат бърнер или пък предложете нещо което хем да запази обема големината на мускула хем да се появи още релефа според мене едва ли има някакъв продукт но все пак да попитам ;)
Мерси предварително за отзивите ;)