26.01.13
00:56
Привет на всички! Аз открих BB team едва тази седмица :) И може би причината е, че от твърде скоро време искам да променя себе си, визията си, хранителните навици и най-вече тялото си. Не искам спортът и физическите упражнения да отсъстват от ежедневието ми. Искам здрав дух и здраво хармонично тяло. Смятам, че имам волята до го постигна, но ще ми трябва от части и вашата помощ, най-вече относно храненето. Тук има невероятно много информация по темата, но ще ми трябва време да го изчета, и то по няколко пъти.
Аз съм на 27 год., 170 см висока и 64кг към момента. Преди 2 седмици бях 66кг. Качвам основно в корема и бедрата и поради тази причина не съм красива картинка по бански :) Освен това не спортувах изобщо до преди 2 седмици.
Реших,че това искам да се промени. Не искам да бъда “ходещо желе”. А и аз самата не се харесвам в огледалото, когато си видя отражението там.
Виждайки снимките на активно спортуващите дами във форума, ми е леко неудобно да приложа мои фотоси, но въпреки това ще го направя. И надявам се, всяка следваща да е по-добра от предишната.
В постовете по-надолу ще приложа мерките за последните 2 седмици, както и храните които ям и в какви часове ги консумирам. Също така какви тренировки правя. Моля бъдете толерантни, абсолютно начинаеща съм :)
26.01.13
01:27
И така.... Преди 2 седмици тежах 66 кг. От 3-4 дни се задържам на 64кг. Моята цел е 57-58кг, мисля че в тях ще се чувствам максимално добре. Преди 4 години ги бях достигнала. Но с цената на глад. И успях да се задържа под 60кг има - няма 2 месеца. След това се започна едно обезумяло ядене на каквото ми падне. И ето че със същата скорост си ги върнах отгоре, та дори +2 отгоре. Максимумът ми е 68кг след това безумно отслабване с глад. Беше лято и си спомням, че и с тези килограми не се харесвах, бедрата ми нищо,че бяха слаби, се люшкаха като желета :)
Не ми се иска това да се повтаря втори път. Искам тези 6 кг ги сваля постепенно, без резки промени в менюто и със спорт. Явно това е единственият начин след това да харесам това, което виждам в огледалото. Също така да избегна йо-йо ефекта. Коварен е.
Започнах с домашните тренировки на Руми Илиева, разбира се, за начинаещи :) Работата ми е такава, че време за зали нямам просто, вместо това свободното, което ми остава е достатъчно за тренировки в къщи. И избрах този вариант. Две седмици изпълнявам ето това видео: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EaKiKATfPIs като тази тренировка я правя 2 пъти един след друг. До такава степен нетренирана съм била, че всички мускули ми треперяха като я правих първите пъти и полагах огромни усилия да я завършвам. След това невероятна мускулна треска. Към момента се справям малко по-добре. Услията, които влагам са по-малки и по-лесно изпълнявам упражненията. Но има още много какво да се желае, така че продължавам с тях. Мисля другата седмица да добавя още някакви упражнения от нейните, но все още избирам кои да са те.
26.01.13
21:26
Как изглеждах на 66 кг. :)
26.01.13
21:47
На 10ти ще направя новите, тогава ще стане месец след като започнах някаква физическа активност. Надявам се, че ще има някаква промяна до тогава, видима....
Мерките не си ги записах от самото начало, но ето ги и тях:
16.01.20013 / старта беше 10-ти януари/
Талия 78см
Корем 93см / тук не се смейте, но реших и него да меря :) /
Ханш 97см
Бедро 59л/ 59д
Коляно 43,5л 41,5Д / меря и него понеже трупам от вътрешната страна; разликата ляво-дясно ми се видя голяма, но това са числата/
Прасец 39,5Л 39Д
65,5кг.
26.01.13
21:59
На 23.01. 2013 килограмите бяха 64.
Мерките:
Талия 73.5 -4,5
Корем 90 -3
Ханш 96 -1
Бедра 59Л 59Д Тук няма никаква промяна, нямам идея защо...
Коляно 41,5Л 41Д -1,5Л -0,5Д
Прасец 38,5Л 38,5Д -1Л -0,5Д
По-късно, ако ми остане време, ще напиша и менюто за последните 2 дни. Сега се захващам да се поизпотя малко, чак сега остана време. Впрочем от 10ти до сега ден не съм пропускала.. Мислех днес да е ден за почивка, но размислих.