Дневникът на Bobby

Темата е заключена.

26.01.13
21:48

Здравейте. От край време чета дневниците на другите потребители във форума които се занимават с фитнес като цяло. Всеки с различни цели...
Казвам се Боби , на 17 години съм , 95 набор. Тежа 74 кг. , висок съм 181 см. . Тренирам от 8 клас, но несериозно.. 1 месец максимум - два и спирах. Миналата година започнах вече сериозно да тренирам , започвайки на 2 януари 2012г . Лятото имах прекъсване , не съм тренирал цял юли месец , до 6 август и тогава си направих карта в залата за да започна пак след дългата почивка която си дадох . От 6 август до 6 септември съм ходил на фитнес , но по 2-3 дни в седмицата . Тренирах по сплит програма която представляваше:
Понеделник - гърди
Вторник - крака
Сряда - рамо
Четвъртък - гръб
Петък - ръце
Та в този период от време от 6-ти до 6-ти съм събирал като цяло най-важните упражнения и не спазвах програмата по която тренирах , а ходех ей така да поклякам малко , малко лежанка , тяга... основните упражнения. И кажи речи от септември месец до 2 октомври отново не стъпих в залата. На 2-ри започнах отново по тази програма , като тренирах гърди и рамо в един ден поради причината , че се претоварих в началото и ме болеше доста рамото. Правех с по-малки килограми за рамо... други проблеми не съм имал освен този. Дясното коляно се обаждаше в началото когато започнах да тренирам , но с течение на времето болките отминаха ( като се появяваха пак и пак , но се оказа, че това явно е от промяната на времето или.. знам ли и аз от какво е , тъй като и до ден днешен от време на време пак се появява... ) . Като цяло съм слабичък , краката ми се по-обемисти и по-развити . Клека ми е упражнението на което най-много държа.. в което съм най-силен и което най ми върви. На горе съм слаб и лично аз не се харесвам.
До началото на декември месец съм тренирал по този сплит.. след което почнах да ровя по този форум и намерих програмата с 20 повторения клек . От началото на декември тренирах по нея и сега след коледната ваканция( от 7 януари ) започнах да тренирам по тази програма: Системи за сила: 5х5 . Тренирам понеделник , сряда и петък .
Относно храненто - явно се храня неправилно поради причината, че килограми много трудно качвам. Може да е от ген-а , нямам представа , но ще ви казвам с точност в този дневник как , кога и какво ям за да може да ме коригирате и да започна да се храня правилно и да постигна желаните резултати - покачване на мускулна маса и сила.

И така , понеже тази седмица тренирах понеделник , четвъртък и събота понеже бях на зъболекар не можах да тренирам в избраните от мен дни. На училище съм от 07:30 до 13:40 ( когато имам 6 часа ) или другия вариант: 14:35 ( когато имам 7 часа ) . Попринцип нещото което спазвам е да имам 8 часа сън винаги , а по някой път и повече. Ще ви кажа днес как мина деня ми погледнато от страна на храненето и фитнеса.
Ставане: 11:00 ( снощи легнах късно и.. )
11:30 - пържени мекици с шарена сол ( от 350 грама тесто бяха направени мекиците )
13:30 - креатин и една морена
13:45 - тренировка 
Клек - 5х5 ( 70 кг ; 75 кг ; 80 кг ; 85 кг ; 90 кг ) и следващата седмица мисля да мина на 95кг. защото имам сила и мисля, че ще успея да направя клек 5х5 с толкова килограми
Лег - 5х5 ( 65 кг. )
Гребане - 5х5 ( 65 кг. )
Трицепс - френско - 3х8 ( 30 кг. )
Корем - коремни преси ( тук по програма е 3х8 пак , но с тежести предполагам , аз направих една серия и си тръгнах защото не ми се правеше корем )
15:45 - 4 варени яйца с една филия бял хляб ,  картофи с месо
20:00 - задушени зеленчуци , свинско месо на скара и пържени картофи , с две филии бял хляб
21:45 - в момента докато пиша ям един кекс.. :D

И като цяло за днес е това. Пия повече вода , ще видите и как се храня през почивните дни и през дните в които съм на фитнес.
Приемам всякакви критики относно хранене , трениране и т.н . Ще се радвам чрез вашите насоки и усилията, които ще положа да достигна целите ми. :)

Темата беше редактирана от Bobby Marinov на 26.01.13 23:30.

27.01.13
14:16

Точно придържането към основните упражнения ще ти помогне най много.Браво за което.

28.01.13
16:01

Надявам се да е така.
Вчера нямах много време да пиша..
Дата: 27.01.2013
Ставане - 12:00
Хранене - 12:30 - две пържоли с две филии хляб
16:00 - две палачинки с шоколад
20:00 - вечеря - спагети направени със сос с яйца и малки резанчета пушено месо
23:00 - отново ядох спагети защото огладнях пак

По-късно ще напиша и днес как протече храненето.

28.01.13
23:29

Днес: 28.01.2013
Ставане: отново късно.. 12:45
Хранене - 13:15 - два сандвича с по две филии на сандвич с масло и пушено месо
16:00 - две филии с масло и шарена сол
17:45 - една голяма активиа с мюсли
20:00 - вечеря - пица ( домашна )
22:00 - още полувин парче

И сега си лягам. Утре е ден за трениране.. трябва да спя.

29.01.13
21:35

Днес: 29.01.2013
Ставане: 06:50 , 07:00 - полувин парче пица беше останало от предния ден и.. :D
11:30 - една баничка
14:15 - 3 филии с домашна лютеница и сирене
15:10 - тренировка
Клек - 5х5 - с 95кг
Лег - 5х5 - 1 серия 70 кг, но ми бяха тежки и свалих на 65кг. останалите серии
Гребане - 5х5 - 65кг
Трицепс - повдигане на дъмбел зад врат 3х8 с 21 кг.
Корем - коремни преси
17:00 - 5 филии козунак с полувин кофичка кисело мляко ( малко повече от един козунак )
20:00 - 2 голями чушки пълнени с кайма с 4-5 филии бял хляб

И след малко лягам да спя :)

30.01.13
22:36

Днес 30.01.2013г

Сутринта станах в 7 , но не ми беше добре и реших да не ходя на училище. Легнах и съм спал до 12 часа.
Ставане - 12:00
12:20 - 2 голями чушки пълнени с кайма ( бяха останали от предната вечер ) с 4 филии бял хляб
14:30 - ходих при личния за преглед и веднага след него към 15:00 реших да хапна пак нещо . Един кастрон леща с 2 филии хляб.
19:30 - вечеря - един кастрон леща с една филия надробена и една чиния мусака с 3 филии бял хляб
И за сега е това , ако ям пак нещо ще едит-на мнението.

Мнението беше редактирано от Bobby Marinov на 30.01.13 22:37.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1