Хранителен режим за мускули и изчистване

27.01.13
17:57

Здрасти! Това е първата ми тема в този форум и съм чисто нов, надявам се и темата да е в правилния раздел. По същество- искам съвети за хранителен режим. Цели- изчистване на мазнини и уголемяване на мускулите, съответно и релеф. Въпросите са ми: възможно ли е това да става едновременно(мускулна маса и заличаване на мазнини), какъв хранителен режим трябва да спазвам(сваляне, поддържане или качване) и примери за някакви хранителни режими за съответните ми цели(колкото да добия представа за какво става въпрос). Благодаря!

27.01.13
18:16

Най-лесно ще добиеш представа като прочетеш малко от статиите в сайта.Това което искаш е много трудно,но не и непостижимо.
Ако ги подредиш едно след друго е по-добре.За да ти се отговори по-точно ще трябва да дадеш повече инфо за теб ;).

27.01.13
18:47

Инфо за мен - Момче 16 години
180 височина
72 кг.
39 врат
33 бицепс
27 предмишница
95 гръден кош
57 бедро
94 ханш
76 талия
37,5 подбедрица.

Започвам да чета много от сайта :)

27.01.13
19:16

Аз като гледам няма смисъл при тебе да се чистят мазнини.Съсредоточи на на основните упражнения.Това има смисъл в този етап от твоето развитие.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1