vapros za uprajneniq za korem + prevod

Темата е заключена.

15.06.04
23:35

ako moje nqkoi da mi kaje tochno koi sa tezi uprajneniq i eventualno da mi kaje kade moga da vidq snimki kak se izpalnqvat shte mu buda mnogo blagodaren:)

Lower Abs:
Leg Raises (on bench or on floor)
Hanging Leg Raises
Reverse Crunches

Middle Section/Obliques:
Incline Sit Ups (with weight),
Side Bends with Dumbbell

Upper Abs:
Crunches
Seated/Weight pull downs
Lying Weighted Crunches

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 15:06.

15.06.04
23:46

Za dolnata 4ast na korema:
povdigane na krakata ot leg
povdigane na krakata ot vis
Crunches neznam kakvo e sry :(  a me murzi da gledam v re4nik

Za srednata 4ast:
koremni presi ot naklonena lejanka (predpolagam rimsko stol4e)
naklaniane nastrani s dumbeli

Za gorna 4ast:
crunches e predpolagam tazi ma6ina deto se sviva6, no ne sum mnogo siguren.
niakakvi koremni presi s tejest kato tejesta se gurpa nadolu
koremni presi s tejest

16.06.04
10:45

crunch е коремна преса :)

16.06.04
16:22

Ако мога да добявя,crunch e кьса коремнна преса,която се изпьлнява с не повече от 20см сгьване,но колкото е кьса толкова е и ефективана :wink:

16.06.04
20:19

Значи, и аз да добавя:
Reverse Crunch е обратна коремна преса - не сгъваш гръдния кой към таза, а по-скоро коленете към брадичката, просто движението е обърнато;
Seated/Weight pull downs са преси на скрипец - сядаш на скрипеца за гръб примерни, но с гръб към тежестите, хващаш лоста и сгъваш гръдния кош към таза, все едно правиш коремни преси.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1