Хранителен режим за качване на ММ

27.01.13
18:59

Здравейте тежа 68кг 173см съм висок.
Нуждая се от помощ за режима ми

Какво да добавя в храненето 20.30?
Този режим е за почивните дни когато не тренирам когато тренирам е почти същото само че след тренировката дозата протеин и 2 банана

9.00 Омлет от 3 яйца със сирене 1 филия пълнозърнест хляб и една чаша прясно мляко
11.30 2 пилешки пържоли + зелена салата със зехтин и 2 варени картофа
14.30 по време на даскало една доза протеин 30 грама нямам си на идея какво да ям защото съм 2ра смяна.
18.30 2 пилешки пържоли+зелена салата със зехтин

27.01.13
19:58

извара, мляко...

Телешкото е добър избор за вечеря, обаче хората са пиели мляко още преди да са знаели защо са го пиели преди лягане и е било добро. Аз в момента постигам най-големия прогрес в живота си, вчера станах 80 кг :D , разчитам на телешкото, изварата и суроватката (и креатин, глутамин, Neurocore, AminoX, Vitakick, креатина и глутамина са на Universal, суроватката е на Ultimate, 4 дози на ден, по 30г) Когато се хванах сериозно след лятото бях 62кг 172см , минаха почти 5 месеца и съм 18кг отгоре, даже и не съм омазнил а не правя кардио, стероиди не съм ползвал.

Мнението беше редактирано от Илко Димитров на 27.01.13 21:24.

28.01.13
01:10

Тцтцтц тия дни видях подобна тема за хр. режим, който беше идеален, но за момиче, което тренира за здраве и красота с 45-50кг тегло, но режима беше на момче, което вдига щанги и иска да качва маса :( Твоя режим обаче е дори още по зле в предвид целите и физиката ти. Два картофа и една филия хляб, това са ти “въглените” за деня WTF ве наш, така ядът хората бавният метаболизъм, които искат да свалят, а ти де си тръгнал бре момче с два картофа и една филия хляб (facepalm). Трябват ти ВЪГЛЕХИДРАТИ, може би си чувал, че протеина изгражда мускулите, но това не е цялата история. Напиши горе в търсачката ВВД и почвай да четеш. Не е въпроса някой да ти каже, яж тук това, после това и преди лягане онова. Трябва да разбереш как функционира човешкия организъм, кое е нужно и защо, след което вече се запознаваш с различните храни и тяхната хр. стойност и тогава ще знаеш, кога, как и какво да ядеш. Казвам го това, защото наизустяването на тази материя не е добре, така винаги ще допускаш грешки !

EP

29.01.13
10:07

Умножи сегашното си хранене по 4-5 и ще стане.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1