Имам отпуснати и обемни бедра

27.01.13
14:33

Здравейте момичета! По принцип не посещавам фитнес, тренирам у дома. Проблема е, че имам доста пълнички бедра и ми е много трудно да отслабна там. Единственият резултат, който получавам е, стягане отвътре на бедрата, и още имат нужда от стягане. Проблема е, че бедрата ми са изпъкнали доста...и отпуснати отвътре и не знам какви упражнения да правя за да намаля обемът и да стегна отпуснатата кожа. Не правя кой знае какви упражнения, единственото упражнения за крака, което правя е, лягам и се правя все едно карам колело. Миналата година доста ми помогна това упражнение, краката ми бяха много стегнати, но обемът от бедрата ми не се намали. Реших да спра да тренирам и май сгреших, защото в момента бедрата ми са страшно отпуснати, и все така обемни. Не знам какви упражнения да правя вече...искам да го махна този обем, ужасен е. Посъветвайте ме нещо, кажете някакви упражнения, които могат да се правят вкъщи.

Темата беше редактирана от traaaa lalaaaa на 27.01.13 14:46.

27.01.13
21:53

За да са отпуснати бедрата ти, значи имаш доста подкожни мазнини и трябва да се отървеш от тях. Само упражненията няма да помогнат. Започни да се храниш по-здравословно, не казвам гладуване, а здравословно хранене (порови се из сайта има статия за здравословното хранене). Само с упражнения няма как да изгориш мазнините, трябва ти енергиен недостиг, а това означава по-умерено похапване. Ограничи сладките неща и си ги позволявай по-рядко, избягвай мазните меса и тестените храни. Колкото до упражненията - клековете правят чудеса! Казвам го от личен опит, клековете помагат не само да се стегнат бедрата, но и дупето също се оформя и стяга. Напиши в Google упражнения за бедра и се порови из сайтовете, има много упражнения и видеоклипове. В YouTube също има много клипове с упражнения. Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1