Да кача 10 кила!

Темата е заключена.

26.01.13
23:26

Здравейте ББ тийм
Правя този дневник с цел да следя резултатите си във фитнеса и храненето ми.
Целта ми е да кача поне 10 килограма за 3-4 месеца колкото се може по чисто. 65 кила 177
Малко за мен - студент сам ,ходя на лекции, работя 2,3 дена в седмицата на фитнес предимно вечер от около 3 месеца редовно,гледам да се тъпча постоянно на 3,4 4аса със добра храна (месо,яйца,мле4ни продукти и др.) но не всеки пат успявам 1 пат на ден поне ям нездравословно я баничка я хамбургер бял хляб и др.
Тренирам 4 пати в седмицата гръб -трицепс,гърди -бицепс , крака - рамо, ръце според мен тренирам с правилна техника и сериозно , по нататък в дневника мисля да споделям какво ям през деня и какви упражнения правя в залата

ако някой остави съвет няма да е лошо! :)

Темата беше редактирана от иван атанасов на 27.01.13 12:32.

Не замествай буквите с цифри, тук уважаваме българския език!
Това не е съвет. Коригирай горното мнение.

Съветът е следния - запознай се с материалите на сайта, дай повече информация за себе си и води редовно дневника. Така ще може да се проследи какво правиш, какво постигаш и ще може да се прецени какво може да стане по-добре.

Добре дошъл в BB-Team!

Десет килограма са си доста голям залък. От колко време тренираш, какви упражнения правиш, пиеш ли добавки? А смяташ ли да пиеш? Сигурен ли си, че ще имаш времето за всичко?
Студентството е сериозна работа, а твоят мотив е доста голям. Според мен не е невъзможно да се качат тези 10 килограма, но чисто е малко трудно. Както каза Кольо, дай повече информация за себе си и как тренираш, за да ти дадат съвет, кое да промениш и кое не.
Поздрави! :)

27.01.13
14:15

Ако искаш да качиш 10 кила ти трябва много клекове,лежанка,мъртва тяга,гребане с щанга,дъмбели от полулег и раменна преса.Всичко друго е второстепенно.Тези упражнения са най-ефективни за кячване на маса и трябва да се правят правилно и с тежко.Птимерно ако правиш 1 път раменна преса със 100 кила прави 5х6 със 80 кила и така.Арнолд,Рони,Франко,Лу Феригно и много други са станали огромни точно заради базовите упражнения.

27.01.13
16:27

Кое е невъзможно бе, 10 кила сравнително чисто ли? Пха, аз качих 40 килограма, за 3 години, абсолютно натурално, като омазняването си беше частично, имаше го, но в рамките на приемливото, естествено за такова количество тегло. Пък бях абсолютен ектоморф по думите на хората на ръст 177 бях 55кг, сега съм 95кг, 3 години по-късно на същия ръст. Без зоб, без добавки, само хардкор ядене и тренировки.  Междудругото съм на неговата възраст долу-горе.

Мнението беше редактирано от lordinario на 27.01.13 16:29.

Да си прочел някъде невъзможно?

Мнението беше редактирано от Влади Андонов на 27.01.13 17:21.

Предимно гледам да тренирам с базови упражнения почти без машини най много някой скрипец за гръб, и за крака лек преси а за мъртвата тяга и клека знам че са велики и ас много ги харесвам но за сега сам се отдалечил малко от тях или ги правя с по малки тежести , защото есента си травмирах лошо краста от клек и сега гледам да не стане по лошо , но и те ще навлязат по сериозно в тренировката пролетта . Добавки ама единственото което вземам е след тренировка 40,50 грама глюкоза с 4 яйца  , малко ми скача захарта и се замайвам от глукозката но в премерено количества мисля че няма да навреди.Следващия месец мисля да си взема един хубав креатин в комбинация с глюкозата добре ще ми дойде мисля.
Довечера ще пиша как сам тренирал и какво сам ял.
ако имате въпроси питайте ! Благодаря за коментарите до сега .

Днес няма тренировка  -  3 часа ходене (кардио)
храна:
11:00 - 200 грама спагети
15:00 -200 грама пастет ,300 грама бял хляб
20:00- 400 грама варени картофи 100 грама сирене
23:00 200 грама пилешко

трябваше да е повечко ама станах много късно и си прецаках деня утре по добре :)

27.01.13
21:40

казано от Владислав Андонов на 27.01.13, 17:07:

Да си прочел някъде невъзможно?

Гледам си редактирал написаното, а преди това не знам какво е било написано, така че ще ти отговоря на това. Не не съм го видял, но и не трябва да си помисляте, че би било трудно да се качат 10кг, ако тренира с мен му давам между 2 месец и 15 дни до 3 месеца и 15 дни, за тези 10кг ЧИСТА МАСА! Стига да се храни като аз съм се хранил на тези кг и тренира като мен. (поне)

Мнението беше редактирано от lordinario на 27.01.13 21:41.

Бях написал работи, които сметнах за необходими, че не са нужни за четене.
Относно коментара ти съм съгласен, че не е невъзможно, факта е че не тренира с теб и се съмнявам, че ще има времето да направи всичко това, сам казваш че си качил 40 килограма за 3 години, средно излизат по 13 на година, сам си прави изводите.
Лично аз се възхищавам на хора, които могат да  се отдадат изцяло на това, факта е че не всички могат да отделят толкова много време на бодибилдинга :Р

27.01.13
23:45

Има ли желание , има и начини. Няма ли го желанието, тогава се намира оправданието. Аз не съм професионалист, аз съм любител, както всеки друг. Просто го правя като хората, вместо да си губя времето. И се старая, следователно нещата се получават.

Мнението беше редактирано от lordinario на 27.01.13 23:45.

Евала тогава, надявам се и при Иван да е така :)

27.01.13
23:54

казано от Владислав Андонов на 27.01.13, 23:53:

Евала тогава, надявам се и при Иван да е така :)

Трябва да е така, не случайно се казва като мен :) Иван е ранг, а не име :)

Мнението беше редактирано от lordinario на 27.01.13 23:54.

Днес по добре беше деня.
11:00 часа 200 грама макарони
14:00 часа 2 парчета пица тррябваше да ям нещо много на бързо закъснявах за изпит
17:00 часа 500 грама цедено кисело мляко има доста белтък и калории в това нещо :)
20:00 часа преди тренировка половин шоколад , 2 яйца 2 варени картофа
20:40 часа тренировка Ръце
зъгрявка 10 мин. и и малко разгряващи серии със гиричка 5 килограма.
лек с тесен хват 3 серии по 10 8 и 7 повторения съответно с 30,40 и 50 кг.
бицепсово сгъване с щанга 4 серии с 10 ,7 , 6,12 повторения с 25,35 25 и20 кг
френско сгъване 4 серии с 10 ,10,10,12 повторения с 25,35,25,25 кг.
скотово с дъмбели 4 серии с 10,10,10 ,12 повторения с 12,12,12,10 кг,
дъмбел зад врат 1 серия 20 повторения 12 кг колкото да се доварша
и едно 21 сас лост 20 кила
може би ще кажете че правя малко упражнения но мисля че достатъчно ми се натоварват ръцете  плюс това тия дни правя гърди ,гръб и ги искам вастановени да могат да помагат:
След трен. 4 яйца 40 грама глюкоза
22:00 часа 200 грама свнско
и сега 01:15 ще омахам още една 200 грамова пържола и към 200 грама картофена салата::)

3 дена никакви тренировки трябваше да се прибера малко при наште. малко коремни и толкова,ядене стабилно утре нямам търпение за тренировката!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1