Как да отслабна?

28.01.13
16:28

Здравейте отново! Като начало ще помоля всички ви за качествени и испитани съвети, наистина са ми необходими. И така... Висок съм 1м 74см, храня се около 4 пъти на ден и се старая да отслабна малко, тъй като съм тренирал за плочки и имам такива, но не са изцяло открити. Тренирам кардио около 2 пъти в седмицата.      Искам да попитам кое кардио е наистина продуктивно(не ми пишете да тренирам повече, тъй като нямам никакво време), да знам с кои упражнения и с какво време за практикуване ще постигна резултати!!! И по-важното- с какво да се храня?! Вече знаете целта ми! Мерси за отделеното време ;))

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 28.01.13 16:29.

1. Моля поставяй ясни и значещи заглавия на темите.
2. Публикувай темите в подходящи за тях раздели.
3. Да изискваш толкова настоятелно отговор е малко некултурно. Помощта тук се дава на добра воля, бързането е проблем преди всичко на самия теб.

Отдели време за четене. Има достатъчно теми и статии, посветени както на тренирането, така и на храненето. Отделно от това нито се знае как тренираш в момента, нито знаем как се храниш в момента, а тук гадатели няма. Зареди се със спокойствие, нищо фатално не се е случило. Добре дошъл в BB-Team!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.01.13 16:36.

28.01.13
16:53

Извнявам се! Прав си!
Малко подробности: Ям доста разнообразно! Хапвам почти всичко, като орис или картофи ям по веднъж, а овесени ядки- 2 пъти в седмицата, ям хляб с почти всяко ядене. Не ям пържено и не обичам сладко (само мед). Доста харесвам месо, зеленчуци (всякакви, особено гъби), ядки и плодове, като от последните 2 ям всеки ден! Не консумирам алкохол и не пуша!
Тренирам 2 пъти в седмицата кардио, по около 20 минути нормално тичане в парка.
Не знам дали това е нужно уточнение, но работата ми изосква около половината ден да прекарам в седнало положение!
Питайте, ако има неясноти! Мерси, че ме светна Кольо Пияндето ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1