Какво да ям?

28.01.13
17:47

Здравейте!
Реших да ви попитам, защото от това, което прочетох в сайта, вие може да ми помогнете. Благодаря предварително за помощта.
Не съм дебела, не съм дори и пълничка. Просто имам някои неща, които искам да махна. Леко коремче и вътрешната част на бедрата. 1.68 съм, 64-63 кг. Искам да сваля поне до 55 кг. Проблема е, че не мога да ям много. Не се шегувам. Става ми лошо и корема почва да ме боли. Повечето от хранителните режими в този сайт съдържат прекалено много храна за мен. Например на мен ми стига за деня едно хранене.
Примерно меню за деня ми е(изготвих си го с цел да сваля кг.):
1.Сутрин: кафе с една лъжичка мед, едно киви
2. Обяд: две варени яйца и една краставица или домати(ама не салата, не мога да ям олио, зехтин и тем подобни, гадни са ми)
3. Следобяд: сурови ядки(не винаги)
4. Вечеря: две ябълки или кивита( По принцип не мога да ям вечер, никога не съм го правила..Веднъж ми се случи, защото бях на ресторант и после не спах цял вечер от некомфортност)
От плодовете не мога да се откажа каквото и да става. Обожавам ги. Знам че съдържат плодова захар и така нататък, но не мисля, че те са ми проблема.
С този начин на хранене ще успея ли да сваля желаните кг? Знам че ще кажете, че не приемам достатъчно калории, но аз по принцип не мога да ям повече от това. Такъв ми е организма. Пробвала съм на обяд да ям пилешка пържола със салата, става ми изключително тежко, даже не мога да се движа после. Меса не мога да ям, ама изобщо.
Другият ми проблем е, че нямам абсолютно никакво време за спорт. Дори и половин час нямам. Сутрин ставам в 6, заминавам на лекции до 2, от 2 до 9 съм на работа, докато успея да се прибера в Студентски става 10 часа. Това е 7 дни в седмицата. Пробвах да правя домашни упражнения, но в 10 вечерта съм толкова скапана, че едвам гледам. Въпреки това се опитвам да имам повече движение. Не ползвам асансьор, гледам да вървя пеша, стоя права в автобусите и т.н.
Пусто, не става да ги сваля тези кг. Какъв съвет бихте ми дали? :)

Резултати ще има когато спреш тази гладна инквизиция, на която подлагаш тялото си.
С тази стратегия те очакват доста здравословни проблеми.

Не мога да ям повече, такъв ми е организма - няма такъв филм.
Организмът ти оцелява на ръба, затова е забавил метаболизма до минимум. Затова ти става тежко. Затова и тялото няма да иска да се раздели с нищо, включително това, което искаш да махнеш.

Когато си готова да правиш промени към едно разумно и балансирано хранене - тогава ще се случат хубавите неща. До тогава търси проблемите в главата си и успех не очаквай.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.01.13 17:57.

28.01.13
18:03

казано от Кольо Пияндето на 28.01.13, 17:56:

Резултати ще има когато спреш тази гладна инквизиция, на която подлагаш тялото си.
С тази стратегия те очакват доста здравословни проблеми.

Не мога да ям повече, такъв ми е организма - няма такъв филм.
Организмът ти оцелява на ръба, затова е забавил метаболизма до минимум. Затова ти става тежко. Затова и тялото няма да иска да се раздели с нищо, включително това, което искаш да махнеш.

Когато си готова да правиш промени към едно разумно и балансирано хранене - тогава ще се случат хубавите неща. До тогава търси проблемите в главата си и успех не очаквай.

+ Започни да спортуваш - все някакво време ще намериш. Дори да е 1 път седмично е по-добре от колкото без.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1