Проблем с краката

28.01.13
19:12

Здравейте! Имам нещо като израстък точно под коляното на десния крак. Почти 100 процента съм сигурна, че е някаква кост, но тя изпъква бая. Когато го пипна не ме боли, нито изобщо усещам нещо. Изключително е неприятно, когато ми се наложи да обличам пола или рокля понеже това нещо бие много на очи. Когато бях малка нашите ме заведоха на доктор, правиха ми рентгенова снимка и после... нищо. Някакъв специалист им казал, че трябва да ям повече.... Как яденето на повече храна може да скрие израстък на който не е там мястото? Както и да е... Някакви идеи 1во какво е това чудо и 2ро как се маха (ако може без операция)

28.01.13
20:38

за да получиш отговор на първия въпрос, вземи да сложиш поне някаква снимка. отговора на втория е в пряка връзка с отговора на първия.

28.01.13
21:45

И да кажеш на колко си години . Тия неща се появяват от бързия растеж.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1