Медикамент за отслабване

28.01.13
18:31

Здравейте, тренирам вече два месеца, но имам много излишни килограми, които трабва да сваля от корема.Правя след всяка тренировка коремни и кардио,но нещо не свалям от корема.Ще ви помоля да ми препоръчате някой медикамент,с който да наблегна на изчистването на мазнините от корема.Знам за фет бърнър или ел карнитин,че може да ми помогне,но нищо повече.Ако не е проблем да ми кажете кое от двете да взема и марка,от която сте доволни.Благодаря за отделеното внимание.

28.01.13
19:13

(tmi)

28.01.13
19:20

Нямам пътека във фитнеса,въртя колело,но мисля, че не е достатъчно...

Мнението беше редактирано от Ceco Ivanov на 28.01.13 19:20.

Най-добрия медикамент за свалянето на корема е диета . Съставките на медикамента са Месо , яйца , извара , ядки и семена , риба и други . термогенният ефект се постига с люти чушки . Не си давай парите за глупости . Няма магическо хапче , което да чисти само корема . Надъхваш се , тренираш като луд , Храниш се както трябва , бъди търпелив и ще стане . Всичко зависи от това  колко силно го искаш и какво си готов да пожертваш за да го получиш . Успех .

28.01.13
21:27

Този отговор ми хареса, благодаря! Аз просто исках да подсиля ефекта на всички тренировки и лишения.

29.01.13
10:03

Картинката ми значеше,че колкото и кардио да правиш без правилен хранителен режим няма да стане ;).

31.01.13
22:07

Когато топиш мазнинките, ти ги топиш от цялото тяло, защото тялото е цял един организъм. Тоест не можеш да си кажеш- “сега ще стопя само корема” и топиш само корема. Когато отслабваш, ти отслабваш цялостно. Надявам се, че ме разбра.
Имаше една много интересна статия (май не в този сайт) за една жена (нещо като фитнес гуру) която сравни човешкият организъм с разходите на едно домакинство. Примерно когато плащаш сметката за тока, ти не плащаш отделно за хладилника, отделно за крушките, отделно за телевизора и тн. Ти плащаш общата сметка. Всичко е цялостно.
Иначе да ти кажа на мене велоаргометъра не ми помогна много, а и не спазвах почти никаква диета. Но и ми е такава структурата, че трудно топя мазнините. Най ми помогна бягането, по 20- 25мин. 4 пъти седмично, след тренировка.
Но всеки организъм си е различен все пак. Ако продължаваш с велоаргометъра, редувай степените. Ту по голяма/ ту по малка степен на натоварване. Мисля, че самата система се наричаше “HIIT” не съм много сигурен.
Диетата си е можеби най важното нещо от процеса на отслабване (тренировките също). Не си мисли, че добавките са магически. Те самите не са заместител на храните.
Иначе аз съм пил течен Л- карнитин и съм си доволен. Но той просто е спомагателен елемент в цялата схема.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1