10.09.05
20:43
Здрасти на всички,
искам да поработя върху себе си и ви моля за съвет, защото виждам, че сте много навътре в системата, а аз не съм много компетента. 53 кг съм и съм 1,72, но ми се иска да поизгоря малко мазнини, прочетох доста за L-karnitin и по-специално за този на Nutrim и съм решила да пробвам, по принцип обичам да бягам доста и мисля да го съчетая с това. Въпроса ми е, ще има ли ефект ако не спортувам всеки ден, да кажем да бягам от 3 до 5 пъти седмично, като не правя почивка повече от 48 часа, и в нетренировъчни дни го пия по обяд и преди лягане. И достатъчни ли са 1 таблетка от 500мг преди кардио и 1 от 500мг преди лягане. Благодаря ви много предварително !!!
10.09.05
21:42
Здравей,ами добре за кардиото добре си се орентирала!Можеш по 2 таблетки 20-30 мин. преди кардио или както ти си написала.Диетата е много важна!Ето погледни http://www.bb-team.org/nutrition/000183.php
прочети..ако нещо не ти е ясно питай.
Успех!
Мерси за отговора, но има някои подробности, които не са ми ясни, например, ако ходя да бягам вечер как да ги пия 2 капсули наведнъж вечер така ли ??? И задължително ли е да бягам всеки ден за да има ефект ???
11.09.05
09:45
Ами може през ден,прочети за кардио тренировката!Там пише,че “кардиото трябва да се прави 3 - 5 пъти седмично, като между различните тренировки не трябва да има повече от 48 часа почивка, защото се губи ефекта от последната тренировка.”Значи през ден ти е добре..За капсулите да!Ако ходиш вечер по 2…обаче ако ходиш вечер поне 1 час или 2 не трябва да си хапвала :) И след кардио 50-60 мин не трябва да се яде нищо!
Мерси много отново,
мисля обаче, че ще е най-добре да си бягам сутрин, първо защото цяла нощ няма да съм яла, а и ще го съчетая с кафенце или зелен чай на гладно и ефекта ще е максимален, а и нищо няма да ми стане 3,4 седмици да бягам всеки ден, ще видим ще измисля филм 8). Мерси много отново :D :D :D