Тенис?!?

Темата е заключена.

05.09.05
23:16

Някой гледа ли US Open? Има ли фенове на тениса във форума ни?

SP

05.09.05
23:19

[quote author=“kaloian.georgiev”]Някой гледа ли US Open? Има ли фенове на тениса във форума ни?

Аз не го гледам, но съм фен и играя редовно. Ами ти и/или някой други играете ли!?

05.09.05
23:29

Вчера гледах малко сестрите Уилямс да играят една срещу друга не видях дали е от тази година но ми направи впечатление абе това жени ли са незнам много едри много силни да не тостестеронват  :?:

06.09.05
00:10

Аз за съжаление късно се увлякох по този спорт и нямах време да започна да тренирам. А иначе редовно гледам турнирите когато имам време :)

10.09.05
21:50

И аз съм се запалила много по този спорт,но не го тренирам.Следя US OPEN и си имам своите фаворити естествено.От жените винаги най-много съм харесвала Kim Clijsters и за мен е номер 1, а от мъжете е Andy Roddic както и James Blake.А вашите кои са? :wink:

10.09.05
21:53

И аз съм се запалила много по този спорт,но не го тренирам.Следя US OPEN и си имам своите фаворити естествено.От жените винаги най-много съм харесвала Kim Clijsters и за мен е номер 1, а от мъжете е Andy Roddic както и James Blake,който наистина игра страхотно и загуби достойно от  Agassi.А вашите кои са? :wink:

SP

10.09.05
21:59

Батко Агаси винаги ще бъде номер 1. Освен, че е невероятен, със страхотен стил противоречащ на общо приетото, че мъжкия тенис е сервис-мрежа... е и много готин и весел тип(или поне така изглежда)!
ЕдитМ Агаси е финалист... :wink:  :wink:

10.09.05
23:40

И колко пъти се завръще все демонстрира Форма тоя пич хмм хвала натакива люде  :?  :)

SP

12.09.05
04:07

За жалост Агаси падна от Федерер, а заслужаваше да бие... може би никога няма да е вече на финал на турнир от Големия слем. :?

12.09.05
11:32

[quote author=“Sportex”]За жалост Агаси падна от Федерер, а заслужаваше да бие... може би никога няма да е вече на финал на турнир от Големия слем. :?

така е.но в момента няма кой да бие Федерер.А ние трябва да се поклоним пред смелостта и мъжеството което показа Агаси като на 35 години биеше по-млади от него с 10 години(но класата си е класа и тя е вечна).а Агаси вече никога няка да е на финал от големия шлем.Жалко защото той заслужаваше титлата само заради начина по който стигна на финала

M

12.09.05
12:29

[quote author=“Sportex”]Батко Агаси винаги ще бъде номер 1. Освен, че е невероятен, със страхотен стил противоречащ на общо приетото, че мъжкия тенис е сервис-мрежа... е и много готин и весел тип(или поне така изглежда)!
ЕдитМ Агаси е финалист... :wink:  :wink:

аз сам тренирала като малка 3год и до скоро не вях хва6тала рекета но сега пак се позапалих и играя 2-3 пъти седми4но.и аз сам за агаси евала му правя.даже и екипчетата ми са на хед и сак4ето и рекетата ми.
моресмо ми е наи противното са6тество на света нямам определение за нея.ина4е се радвам на шарапова смисал за годините и за постигнатото. а от сестрите-сарина.
гледам юс опен като мога

12.09.05
13:29

аз също много се изкефих на Ким К. и особено след благодарностите, които отправи към Мери Пиърс след финала. Прави и чест..евала КИМ:) А за Блейк мнохо се радвах, че стигна толкова далеч......БРАВО и бати Агаси....номер 1 си е и това е.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1