29.01.13
16:11
Здравейте на всички! Имам следния въпрос. Тренирам от две седмици, взех си протеин, едно БЦАА и един Л-карнитин (трите работи са на pure nutrition). Тренирал съм волейбол 5 години, 190см съм висок и тежа 90 кг. В краката съм добре, но ръцете ми са слаби имам и коремче и то добро. Въпросът ми е следния: да си ги пия редовно, да си ходя на фитнес и като кача малко маса (макар че ми трябва само в ръцете, а няма как да стане само там). Като свърши протеина и съм покачил маса, да почна да чистя само за релеф и да махам коремчето, че е доста. Как ви се струва? Мерси предварително. Забравих да отбележа, че волейбол не тренирам от 2 години.
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 29.01.13 16:23.
29.01.13
16:32
Стойчо Мартинов, добре дошъл в BB-Team!
Тук уважаваме българския език. Уважаваме се и по между си като потребители на форума. Затова пишем грамотно, спазваме синтаксиса и пунктуацията на езика, не заместваме буквите с други символи. Понеже трябваше да архивирам за трети път запитването ти, реших да го коригирам, за да получиш отговорите, от които имаш нужда. Обърни внимание на това как съм оформил написаното от теб. Няма да го правя отново, моля те постарай се.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 29.01.13 16:33.