28.01.13
13:39
Здравейте,
имам проблем с ръката. Та, да започна от начало започнах фитнес от около 4 седмици си ходя редовно, но още първия ден, когато ходих имах някакъв проблем. Имам болка точно до подмишницата, не знам как се нарича тази част(качил съм снмка). Та, тази част ме болеше много първия ден, когато ходих и днес имах същия проблем(смених програмата, до сега бях на кръгова). То всеки път си ме болеше, но първия ден и днеска болката е много по-голяма и дори не ми даде да си свърша сериите, както трябва. Правих си упражения за гърди, бицепс и т.н. и започна отново да ме боли доста. В момента много ме боли когато си вдигам ръката. Когато си я мърдам на ляво и на дясно, все едно вътре нещо мърда и пльока вътре. Дали не съм разтегнал нещо първия ден, когато започнах?
Болката е някаде там, дето съм заградил.
Темата беше редактирана от nbstw на 28.01.13 13:39.
28.01.13
18:39
Може да си разтегнал, да. Отиди да те види лекар. Звучи ми сериозно, за това преустанови тренировките за момента
Нещо си възпали отивай на доктор, трябва да спреш тренировките иначе няма да ти мине. А тва мърдане и пльока нещо ме притеснява и най-вече изумява.
Не знам, дали в момента има пльокане, тъй като доста ме боли, когато си мърдам ръката... Да, утре ще ходя на лекар. Надявам се, да не е нещо сериозно и да се върна много скоро във фитнеса... Тъкмо влизам във форма да еа :D :D
А защо толкова сте притеснени, какво може да е? Нещо доста сериозно?
Та личния лекар ми каза, че е от пренатоварване и ми изписа фастум гел някъв си с (с доста голям ефект) и некви хапчета, които дразнили корема(само това разбрах) :D
Уж на това място, не можело да има скъсване или нещо подобно, тъй като мускула бил много здрав, но аз продължавам да се притеснявам, дали е от пренатоварване, тъй като ме боли всеки път, когато съм на лежанката :(