29.01.13
17:38
Здравейте,
Разбрах,че предстои отваряне на нов фитнес в центъра на София,някъде около х-л ”Рила”.
Учудва ме ентусиазмът на тези хора,при толкова фалити на други фитнеси. Хората няма какво да ядат,на фитнес ще ходят.
Вие какво мислите? :)
Доста некадърно управление трябва, за да фалира един фитнес. Залите се пълнят все повече и повече. Предпоставки - предостатъчно.
Do You Even Lift?
Хората няма какво да ядат - строят молове на поразия.
Хората няма какво да ядат - автокъщи отварят.
Като слушам тук само колко оплаквания има от този или онзи фитнес,съм сигурен,че доста хора ще предпочетат нова среда.На други пък ще им бъде по близо.На трети пък по уютно и така.За всеки влак си има пътници.
29.01.13
18:10
казано от Violeta Iosifova на 29.01.13, 17:38:
Здравейте,
Разбрах,че предстои отваряне на нов фитнес в центъра на София,някъде около х-л ”Рила”.
дай някакъв линк?
29.01.13
23:01
Мисля, че все още нямат уеб сайт. Дочух от приятел и исках да се допитам до хората в сайта, какво мислят по въпроса. :)
Мнението беше редактирано от Violeta Iosifova на 29.01.13 23:05.
Не ги знам какво мислят другите,ама въобще не ми казвай че нямали какво да ядат хората.Имам леля,която работи в Италия,вуйчо - в Германия,там също не им е много розово положението,НО тя казва така - и тука хората нямат пари и тука е кофти положението,ама кафетата,дискотеките не са вечно пълни - хората се мъчат да прокопсат и ценят всяка стотинка.Така че вместо да се ръсят пари за празни работи,по-добре спорт - какъвто и да е той.Никой не е умрял поради липсата на цигари,кафе,алкохол - докато обратното се случва доста често :D .
30.01.13
14:22
Не вярвам в Германия и Италия хората да са чак толкова зле като нас както го изкарваш балабанов !!!
Мнението беше редактирано от SprateXtream на 30.01.13 14:22.
Като не вярваш и смяташ че зад граница боб хвърлят за нас(българите) и дават пари само за усмивка,що не идеш да видиш как се вадят пари там ? Много сте ми интересни такива типажи,ти му казваш как е от първа ръка,онуй ти вика - няма от къде да знам как е,ама не е така както ти казваш.Пълен смях.
И да дискотеките/кафетата в Италия в момента през делнични дни са 95% ПРАЗНИ!
30.01.13
21:41
Няма смисъл да ти отговарям ,защото и на пеленачетата им е ясно ,че да живееш извън България е по -добре ,но не е толкова лесно .
31.01.13
11:35
В БГ е много зле - мизерия и е доста неуреден живота. И на Запад не е никак розово и си има недостатъци, но можеш да живееш поне като човек.Тук е съсипия отвсякъде.