Нов фитнес

29.01.13
17:38

Здравейте,
Разбрах,че  предстои отваряне на нов фитнес в центъра на София,някъде около  х-л ”Рила”.
Учудва ме  ентусиазмът на тези хора,при толкова фалити на други фитнеси. Хората няма какво да ядат,на фитнес ще ходят.
Вие какво мислите? :)

29.01.13
17:41

Доста некадърно управление трябва, за да фалира един фитнес. Залите се пълнят все повече и повече. Предпоставки - предостатъчно.

29.01.13
17:42

Do You Even Lift?

Хората няма какво да ядат - строят молове на поразия.
Хората няма какво да ядат - автокъщи отварят.

29.01.13
17:50

Като слушам тук само колко оплаквания има от този или онзи фитнес,съм сигурен,че доста хора ще предпочетат нова среда.На други пък ще им бъде по близо.На трети пък по уютно и така.За всеки влак си има пътници.

29.01.13
18:10

казано от Violeta Iosifova на 29.01.13, 17:38:

Здравейте,
Разбрах,че  предстои отваряне на нов фитнес в центъра на София,някъде около  х-л ”Рила”.

дай някакъв линк?

29.01.13
23:01

Мисля, че все още нямат уеб сайт. Дочух от приятел и исках да се допитам до хората в сайта, какво мислят по въпроса. :)

Мнението беше редактирано от Violeta Iosifova на 29.01.13 23:05.

30.01.13
08:54

Не ги знам какво мислят другите,ама въобще не ми казвай че нямали какво да ядат хората.Имам леля,която работи в Италия,вуйчо - в Германия,там също не им е много розово положението,НО тя казва така - и тука хората нямат пари и тука е кофти положението,ама кафетата,дискотеките не са вечно пълни - хората се мъчат да прокопсат и ценят всяка стотинка.Така че вместо да се ръсят пари за празни работи,по-добре спорт - какъвто и да е той.Никой не е умрял поради липсата на цигари,кафе,алкохол - докато обратното се случва доста често :D .

30.01.13
14:22

Не вярвам в Германия и Италия хората да  са чак толкова зле като нас както го изкарваш балабанов !!!

Мнението беше редактирано от SprateXtream на 30.01.13 14:22.

30.01.13
15:54

Като не вярваш и смяташ че зад граница боб хвърлят за нас(българите) и дават пари само за усмивка,що не идеш да видиш как се вадят пари там ? Много сте ми интересни такива типажи,ти му казваш как е от първа ръка,онуй ти вика - няма от къде да знам как е,ама не е така както ти казваш.Пълен смях.
И да дискотеките/кафетата в Италия в момента през делнични дни са 95% ПРАЗНИ!

30.01.13
21:41

Няма смисъл да ти отговарям ,защото и на пеленачетата им е ясно ,че да живееш извън България е по -добре ,но не  е толкова лесно .

В БГ е много зле - мизерия и е доста неуреден живота. И на Запад не е никак розово и си има недостатъци, но можеш да живееш поне като човек.Тук е съсипия отвсякъде.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1