Бихте ли ми помогнали да си съставя тренировъчна програма?

24.01.13
16:52

Здравейте,аз съм Михаела на 22 години,1,79 и около 87 кг.Тренирала съм 7 години волейбол,което съвсем не значи,че съм имала фигура,изградена само от мускули...имаше си и още си има и “сланина” да го кажем.Към момента съм студентка и от 4 месеца майка.Това е накратко за мен.
Цели
-да сваля едни 15кг.(които са си ми отпреди бебето)-бях се амбицирала миналата година по това време  да ги сваля,направих си график за измервания на обиколки на ръце,ханш и т.н.,но разбрах,че съм бременна и графика ми си седя като паметник на културата...самотен и непопълнен :D
-да постегна мускулите
-да изглеждам и да се чувствам добре в кожата си
-и не на последно място-да съм добър пример за дъщеря си по отношение на спорта и на това как трябва да изглежда един ден
С какво разполагам
-като време-по 1 час на ден
-като уреди-гири(по 1 и по 2кг.),въже и стъпалата на входа :D
Относно хранителен режим-знам,че той е голяма част от промяната,но засега парите отиват за на Ирина Nan-а (wasntme),лека полека ще изчистя всички вафли и други не особено полезни неща,които в момента си хапвам.
Бих се радвала някой да ми помогне в съставянето на тренировъчната програма.Аз съм от хората,които не се скътават и не се притесняват от натоварване.
ПС:Поради липса на време засега няма да правя дневник,но силно се надявам и това да стане скоро!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 30.01.13 09:17.

BT

24.01.13
17:53

Здрасти. Значи 1во това с изчистването на вафлите “лека - полека” НЕ става. Или започваш веднага или не се захващаш изобщо. 2ро това с гиричките по 1 кг, бебето ти е по-тежко от тях, така че нищо не правиш. От въжето се сваля доста принципно, можеш да започнеш с него и кардио из квартала по 45 мин на ден. Това е за твоето ограничение във времето. Диетата трябва да ти е богата на белтъчини, а въглехидратите да си ги набавяш единствено от плодове и зеленчуци. Трябва да ядеш по-често на по-малки порции, за да стимулираш метаболизма. Иначе, ако правиш като повечето жени да не закусваш, да ядеш солети на обяд и вечерта да се убиеш от ядене, нормално да имаш задържани мазнини. Това е естествената реакция на организма. Яж по 4-5 пъти, като след 17-18 часа следобяд намали приема на въглехидрати до 0.

29.01.13
22:42

Благодаря за отговора.По-нататък ще пиша и резултати.

30.01.13
09:03

Здравей :) Щом имаш толкова малко време и нямаш много тежести, можеш да правиш тренировки със собствена тежест. Понеже килограмите ти за сваляне са доста не съм сигурна, че можеш да започнеш с големи натоварвания. Сайтове, от които можеш да си харесваш тренировки са http://www.fitnessblender.com/v/exercise-group/Full-Length-Workout-Videos/2l/ http://zuzkalight.com/ http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=696811.0 Във форума на бг мама мамите доста са се поровили и на първа страница са дали цял куп линкове на подобни тренировки. Успех.

07.02.13
23:41

здралеите,казвам се иорданка,имам нужда малко от помо6т:)преди 8 години родих да6териа си,но ка4их по време на бременсотта 4о кги от тогажа немога да ги свалиа.на 28 год съм 160см и тежа 99 кг;( от скоро ходиа на фитнес и сам свалила ве4е 5 кг,биагам на пътеката 35мин ,искам да жи помолиа за подходиа6та програма и савет.аз съм упорита и знам 4е 6те успеиа целта ми е 60кг до август.цподелете мнениа и савети.благодариа ви

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1