30.01.13
01:08
Здравейте всички.. Ще започна от началото, някъде към 7 годишен съм имал операция на дясното око, това ме затруднява да тренирам доста спортове.. нямам проблеми с спортове като.. Лека атлетика,Баскетбол,Хокей,Волейбол,Плуване. Общо взето по-леки спортове.. Ще започна от първият и единстен спорт който съм тренирал, бях активен спортист ” баскетболист ” в продължение на 7 години хвърлил съм доста тренировки,време знаете как е. С този спорт нямах проблем можех да го тренирам без проблеми само трябваше да внимавам, Спорта си ми вървеше считаха ме за талант но знаете нещата се променят бързо отказах се и тръгнах по-другт път, тренирах фитнес в продължение на 2 месеца и половина.. усещат разликата.. желаех го исках да се променя да направя хубаво тяло, само да вмекна че не съм комплексар да правя едното тяло за момичета и разни подобни, хубаво си е за на пред в живота ти помага, и при преглед доктора ми казва че мога да тренирам фитнес но доста ограничено с около 10 до 20 кг на лежанка немога да дигам много тежко и подобни.. но ми каза че мога да се вися по цял ден по успоредки и лостове, което не е проблем за окото, не съм от геймарите дето седят по цял ден по лаптопи и подобни.. имам прилично тяло спортно, 79 кг съм, 17 години 1,74 висок.. имам заложен ген сигурен, искам да се съветвам с зряли хора, прекарали години в залите.. С каква програма за лост,успоредка,лицеви,коремни,кардио,плуване, мога да си тренирам тялото и да има успех.. не мислете че искам типа от 40-42,3 ръце и да бъда огромен, искам да изкарам една що/годе прилична преса и да направя едни хубави ръце от порядака на 36-7 ” сега ми е около 32-33 отпусната” .. не искам успеха да стане днес за утре. Знам че стават трудно.. искам от вас съвети и програма с която ще постигна моята цел.. БЛАГОДАРЯ..
Поредното доказателство, че лекарите НЕ РАЗБИРАТ абсолютно нищо от спорт, ами явно и от физика.
Значи, да вдигаш 74-те си килограма на успоредка не е проблем, ама повече от 20 кила на лежанка са, така ли?
30.01.13
16:35
Така казват...