НЕЩО ГОРЕЩО :)) OT MEЧKATA

Темата е заключена.
MJ

10.09.05
15:00

Темата е модерирана от T-BiRD.

:))))))))
И ТАЯ ГОДИНА КАТО МНАЛАТА ИМЕшЕ ДВАМА УчАСТНИКА,ЕДИНИЯ СЕГА БЕшЕ САМО ГОСТ:)
ИЦЕТО ПОКАЖА КЛАСА:)
И ИМАшЕ ЕДНА КАТЕГОРИЯ ПОВЕчЕ-КАТЕГОРИЯТА НА БИВшАТА ОХРАНА НА ЖОРО ИЛИЕВ :лол:
МАЛОРАКИЯ ФОКСИ ВСЕ,МЕДАЛА НА МИНАЛОГОДИшНИЯ ПОБЕДИТЕЛ ДО 70КГ
А ДО 80КГ СТАНА ПЪРВИ НАшИЯ ГЛАРУС :лол: ,ВТОРИЯ Е ОНЯ ОТ ЗАЛАТА НА ВЕЛЕВ В ВАРНА,ДЕТО СВАЛИЛ 30 КГ ЗА 2 МЕСЕЦА :лол:
АЗ СИ ТРЪГНАХ ПРЕЖДЕВРЕМЕННО:)
ВИДЯХ СЪчЕТАНИЕТО НА ДИМИТРОВ И МИ СТАНА БЕЗИНТЕРЕСНО ДРУГОТО:)
МИСЛЯ чЕ ТАЗИ ГОДИНА,ТОЙ ИМАЕ ПОВЕчЕ КАКВО ДА ПОКАЖЕ НА ИЦЕТО:)
ЛИчНО МНЕНИЕ :винк:
ИНАчЕ ДРУГИТЕ НЕ МИ ХАРЕСАХА:)
САМО НА МЕН МИ НАПРАВИ ВПЕчЕТЛЕНИЕ С МНОГО КРАСИВ ГЕН И УБАВО ТЯЛО,В КАТ ДО 90 САЗЦАТЕЛЯТ ОТ РУСЕ,ЯКО X-ФОРМА:)
ИНАчЕ МОГА ОТ СЕГА ДА ВИ КАЖА КОЙ щЕ Е РЕПУБЛИКАНСКИ
МИТАКА! :лол:
ИЗВИНЯВАМ СЕ И ВИ МОЛЯ ЗА ПРЕВОД,щОТО ТУКА НЯМАМ

Преведена !
T-BiRD

10.09.05
15:15

Митко Димитров стана абсолютен , а Христомир е направо извънземен! :shock: И съдийството можеше да е по- обективно , ама нищо важното е шоу да става  :wink:

10.09.05
15:38

Сега някой ако изкара снимки ще е супер.  :)

10.09.05
17:09

тоя въпросния участник до 90кг от Русе се казва Дидо и е с много хубаво тяло и се готви много сериозно за състезанието

10.09.05
18:26

в предаването на Недик са давали кадри от състезанието, но го испуснах. ако го повтарят тия дни ще се гледа

SP

10.09.05
19:08

Ако излязат снимки плс даийте едно линкче,а кога го повтарят на НЕДИК предаването?Христомир здраво мачка,как беше там а?

10.09.05
20:25

преди малко по новините даваха кадри и не бях особено впечатлен но изведнъж показаха Христомир и да ви кажа бях доста приятно изненадан от гледката :lol: станал е още по-голям и плътен

AT

10.09.05
21:33

хахаа marry jane то всички почти си заминаха след съчетанието на Митко. то аз щях да си тръгна още след Ицо просто няма какво да видя и сички ми изглеждаха супер зле след като видях него.

Преведо !
T-BiRD

PR

10.09.05
21:41

Абе стига бе хора !
Зле изглеждат, защото нямат спонсори момчетата, или не искат да се тровят ,a има и такива дето сега почват .

Ако си изрод и се натровиш със стероиди и буклуци - ще изглеждаш много добре ама ,за 5-6 године после си пътник !

Ицо е про ! Не е за там !
А Митко ,не си знае кинтите и зима хормон на разстежа и всичко друго,каквото му трябва- как да е малък ?!

За мен в този спорт, не е важна само големината ,а и цялостното седене ,телосложение ,хармония и симетрия !

Може и един 60кг билдер да ми направи впечатление ,а не само мастодонти на по 120 състезателно тегло !

Не обезценявайте труда на момчетата - не всеки има пари и спонсори !!!

HA

10.09.05
21:43

имам снимки ама не съм ги качил още !
ще има от всичк по нещо!!!

Преведено !
T-BiRD

PR

10.09.05
21:45

hap4o - eми качи ги и дай линк !
не можах да го гледам.

10.09.05
21:45

hap4o, айде братле качвай ги тия снимки да ги видим! Супер значи е било. И от републиканското ще направим снимки и т.н., но честно казано не очаквам да е много интересно, но ще видим. Просто зареди Ицо си е заслужавал турнира.
по-здрави

11.09.05
00:12

Христомир наистина направи страхотно шоу ! В съчетанието си вкара малко брейк , абе страхотен шоумен има какво да покаже и на професионалната сцена . Представям си как ще изглежда в Тексас (тука не беше в оптимален релеф).
Митко Димитров е дръпнал и той адски много ! До него останалите в категорията стояха като деца :lol:

PR

11.09.05
00:37

[quote author=“Bossalini”]
Митко Димитров е дръпнал и той адски много ! До него останалите в категорията стояха като деца :lol:

Е чак като деца :) ?!?
Какви кила беше Митко?
E дайте снимки де !

11.09.05
00:47

Направи ми впечатление невероятно необективното съдийство.Само това мога да кажа.И състезателят с невероятната Х форма от Русе(в кат до 90 кг.),искам да попитам къде си беше забравил мускулите от задната част на бедрата и прасците.Нали това е културизма?Хармония,симетрия.Само че май не е това.Състезателят класиран на 4 място в категория до 90 кг.-Никола Николов заслужаваше доста повече бронзовия медал,отколкото русенеца.Но как да си вземе медала това момче,като треньора на конкурента му,междувременно беше и съдия на категорията?Смешните парични награди също не са за коментиране,подигравка и то голяма с труда на момчетата и техните лишения.

PR

11.09.05
00:51

Caca - за съжаление си много прав приятелю !
Тук е шуробаджанащина яка !
Смешни кинти ,момчетата тренират за слава и като ги пореже някой такъв ,може и да се откажат !
Незнам докога ще е така - дано да се оправим някога

11.09.05
00:56

Ами незнам колко кила беше Д.Димитров , но беше огромен ,а  снимки нямам за съжаление . Колкото до  съдийството наистина не беше от най-обективните. Специално на бургаските състезатели им беше ударено по едно рамо :wink: , ама у дома и стените помагат.
Мене лично ме издразни водещият Петър Генчев . Той човек бъркаше всеки път ,когато обявяваше името на състезател и на клуба , за който се състезава .
Като цяло “Мечката” си е повече шоу ,отколкото състезание .

AT

11.09.05
10:02

Е чак като деца  ?!?-Prompt
е човек явну наистина не си бил там.ДА като деца бяха. нали си гледал филма за Гъливер,е нещо такова беше,то и за това сички из4якаха да видят на Митко съчетанието(2-ри беше) и си тръгнаха

Преведено !
T-BiRD

PR

11.09.05
10:07

atlant - много лошо говори това за публиката !
Да го изправим Митко до Маркус или Рони - да го видиш и него като малко дете !

Що се излагате и обезценявате труда на момчетата !
Казах защо е по-голям и определено не е само генетика !

_M

11.09.05
10:39

[quote author=“PROMPT”]Що се излагате и обезценявате труда на момчетата !
Казах защо е по-голям и определено не е само генетика !

Батка тука си много прав!А какво стана със снимките?

11.09.05
11:16

Prompt не се пали толкова бе човек ! С това , че са изглеждали като деца искам да подчертая , колко е друпнал Митко Димитров , а не колко са зле останалите . Пределно ясно ми е , защо Д.Димитров е толкова пред останалите и съм сигурен , че ако останилите момчета имаха неговите условия на подготовка биха стояли доста конкурентно до него.
Колкото до публиката - бургазлии сме доста взискателна публика и се изисква доста , за да бъдем впечатлени , който е от Бургас знае за какво става въпрос :wink:

PR

11.09.05
14:52

Не се паля - просто обясних гледната си точка !
и не разбрах - Какви кила беше Митко?
някой знае ли ?

11.09.05
19:07

[quote author=“PROMPT”]
и не разбрах - Какви кила беше Митко?
някой знае ли ?

За съжаление бях претрупана с работа и неможах да отида до Бургас,мо разбрах,че  е бил към 115килограма на кантара:)

SP

11.09.05
20:15

Ади бре хора никой ли няма снимчици малко... :roll:

11.09.05
21:33

Добре беше състезанието,обаче Митко Димитров трябваше да не се праи на циганин да очаства.Иначе нашият човек Жоро дето стана втори в тежка категория беше много добре,ама не очаквах да бие Краси.Качили не беше много изчистен,за 1 седмица ще се нафибрят много сега и на републинакското ще стискам палци на Жоро.Митко Димитров беше 118 маи не сам сигурен.Но Христомир беше 82кг и като излезе не ми изглеждаше баш каи знае какво...обаче като мина до покраи мен...много си промених мнението... :lol: И до колкото Митко това е пална цигания тои е с по 20 кила отгоре,а е и веч много напред с нещатата,като е много добър да отиде и да направи едно хубаво шоу както направи Христомир.А отиде и се пусна .. Аиде Жоро и Краси бяха чат пат добре пред него ... но другите двамата 4 и 5-ти дето се класираха бяха като скариди пред него!Апак за обасилиутната...То направо беше смешно според мен...

11.09.05
21:48

Bossalini ех то нямаше смехове :lol: В коя категория беше не мога да се сетя даде 2 бронзови медала,вместо 1 бронз и 1 сребарен.А имаше един дето го обарка много яко и оният му направи така с раката,че е луд...незнам дали някои го е видял това ама ние се изкартихме от смях :lol:

PR

11.09.05
22:31

115 кила си е сериозно - що се е излигавил да се пусне на такова състезание да му се чуди човек !

SL

11.09.05
23:41

Митко е много голям и можеби най-проспериращият български културист за тази година заедно с Христомир.Те 2мата тепърва ще славят България пред света.А относно Цветко Цветков бил още жив в болницата и се възставовявал...Пише го в последния брой на списание Олимп.А кога беше републиканското на коя дата?

12.09.05
09:05

да наистина на коя дата е и в кой град. ако е в София ще ходя да го гледам.

MI

12.09.05
09:06

момчета , ще ви помоля да престанете със спама в тази тема , за републиканското има тема , така че четете , не се правете на слепи!
повече спам по темата и я заключвам!!
по-здрави

14.09.05
21:18

снимки, снимки, искам да видя Христомир!!!
за тези, които имат снимки - имайте милост и пуснете снимките!

17.09.05
20:43

няма ли някой най после да даде снимки. :shock:

17.09.05
20:48

Еми да сте гледали днес фитнес уикенд с Недик(моят гуро) и щяхте и повече от снимки да видите :) .

17.09.05
20:53

Къде го дават тва предаване?Ще има ли повторение и кога?

17.09.05
21:56

По телевизия скат ще го повтарят сигурно в сряда вечерта от 9 или 10 ама не се сещам точно.

17.09.05
22:22

Go6ko-много ти благодаря.Със сигорност в сряда ще гледам повторението(дори ще си го запиша) :wink:

CA

18.09.05
14:52

Тази сутрин по ББТ даваха разширен репортаж за турнира “Мечката”. Имаше интервюта с повечето участници и около 30 минути от цялото състезание. Другата седмица казаха, че ще има посветено цяло предаване за републиканското.

18.09.05
18:24

cam2body ии кога в колко чеса е ще кажеш ли че искам да го гледам :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1