Трябва ми помощ за хранителен режим за ММ

Здревейте!
Казвам се Йордан, на 16 години,висок съм 168-169, тежа 62-63 килограма. В залата съм от 1 година и 3-4 месеца
Хранех се здравословно, но не съм стигал до хранителен режим. Но след като се надъхах малко повече искам да почна сериозно развитие, въпреки че в моя град фитнеса не е много голям и няма кой да ме учи и кой да питам аз започнах да чета усърдно.
Както се казва “Който иска намира начин, който не иска намира оправдание” определено не искам да съм от втория тип та..
Както вече казвах трябва ми помощ с хранителен режим.Вчера изчислявах калориен баланс белтъци,въглехидрати и мазнини които трябва да приемам на един ден и останових че:
Изразходвам по 2570 калорий, според темата която четох трябва да кача калориите с поне 200-300 отгоре.Аз реших да приемам около 2800 на ден от който 50 % въглехидрати 30 % белтъчини и 20 % мазнини,като за начало.Като разделя всичко на 6 порции за деня се получава 58г-въглехидрати, 35г- белтъчини и 10,4 -мазнини(на едно хранене).
Четох и търсих цял ден храни, но тъй като са много и немога да реша,реших да пиша тук.
Тъй като не съм навътре с храните ще помоля някой от вас да ми състави примерен режим. Благодаря :)

Темата беше редактирана от Йордан Цветомиров на 30.01.13 11:56.

30.01.13
20:38

Може би няма да ти помогна много,но искам да ти кажа преди година имах същия проблем и аз така се нервирах,че всеки ми казваше направи си сам своя режим.поразрових се малко повече и си направих свои.Пробвай и ти и мисля че ще успееш.В последствие ще го доизкусуриш.Заложи на основното час-2 преди трен. въглехидратите след трен.веднага протеин после основно ядене(месо с гарнитура) преди лягане хубаво е да ядеш извара.Сутрин зареди тялото си с от всичко в умерено количество(мазнини,въглехидрати,белтъчини) яж 6 пъти и пии много вода другото само ще дойде само малко повече ВОЛЯ и постоянствно и така ще успееш според мен.Успех ;)

Благодаря, сега се мъча да я направя.Според вас простотия ли са тези комбинации?
7:00 3 белтъка и 100 грама ориз
10:00 бадеми и кисело мляко

31.01.13
21:25

казано от Йордан Цветомиров на 31.01.13, 19:57:

Благодаря, сега се мъча да я направя.Според вас простотия ли са тези комбинации?
7:00 3 белтъка и 100 грама ориз
10:00 бадеми и кисело мляко

Не, не е простотия, но яж и жълтъците!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1