31.01.13
08:26
Здравейте!На 21 години съм, 170см и около 70кг.Преди около година бях с около 10 кг по-малко и искам да си възвърна предшният вид.От около две седмици започнах да ходя на фитнес и си създадох хранителен режим.Гледам да хапвам повече плодове и зеленчуци, пилешко месо, риба , овесени ядки... общо взето всички храни, които са позволени за една диета.Започнах да вземам и Lipo 6.Не съм се занимавала с финес преди и нямам представа каква програма трябва да следвам.До момента се старя да ходя всеки ден в залата (имам желанието, но все пак работя и се случва да пропусна ден-два).Тренировката ми е следата:започвам с 30 минути на пътеката.След това крос тренажор около 30 минути (цялостна програма за всички зони).Между всяка смяна на уред првя по 2-3 серии по 10 на уред , на който дори незнам името, но играе ролята на коремни преси с разликата, че натоварва и ръцете.Съжалявам за невежеството ми, нова съм.Реших да обясня по-подробно, за да мога да дам ясна представа на хората, които разбират повече и биха могли да ме посевътват с нещо.Желанието ми е като начало да сваля килограми, пък след това да поработя за стягане или може би трябва да е успоредно?Много ще съм ви благодарна, ако ме посъветвате и ми помогнете с примерна фитнес програма , подходяща за мен.
Темата беше редактирана от Ina на 31.01.13 21:45.
31.01.13
09:37
Когато имаш време вкъщи прави ето тази аеробика . http://www.youtube.com/watch?v=507P9YJWeTg . Има 6 части , тази която гори най-много е 4та . Почвай да ги правиш от 1ва докато успееш да направиш цялата програма до края . Забавно е аз лично от 4 месеца доста често правя тази аеробика . Едно че стяга цялото тяло , друго че гарантирано ще смъкнеш килограми . Внимавай и с диетата се пак тя е най-важна .
Благодаря ти, ще пробвам :) Но продължавам да искам съвет какво и как да правя в залата.
01.02.13
12:20
Здравей, според мен не си за Lipo 6, а за по-леки хапчета за изгаряне на мазнини. Този продукт е доста мощен и е препоръчително мъже да го употребяват. Даже, някои от тях имат оплаквания от продукта. Фитнес програмата ти е супер, само смени “изгорителя на мазнини”. Има много ефективни продукти, като SuperSlim или хапчетата с Акай Бери (те са доста по-безвредни и леки). Аз, лично съм пил SuperSlim, за 23 дни свалих 10 кг, дори без фитнес. :)
01.02.13
19:36
Акай бери е доста прехвален продукт принципно, а от супер слима няма как да си свалил 10 кила, поради простата причина, че продукта е липотропен, а още по-безумно звучи за 23 дни. Лично към девойката вече, аз бих ти препоръчал да махнеш тия 30 мин за старт на пътеката, няма смисъл от тях. Само се изтощаваш безсмислено. Загрей хубаво за 5-10 мин, след което направи една хубава силова тренировка с тежести и след това довърши със 15-20 мин кардио. Специално за кардиото прочети малко за HIIT, то е най-доброто. Тренирай като мъж, това е съвета, който бих ти дал, ако искаш да имаш резултати.
Здарвей!Преди да започна Липо 6 изчетох доста и останах с впечатлението, че е добър, намерих само хубави отзиви.Какво имаш предвид с това , че е силен?Аз за сега нямам никакви оплаквания, напротив чувствам се доста добре.Ако може да ми разясниш малко повече за продукта ще съм ти благодарна! :)
казано от Boots to Asses на 01.02.13, 19:36:
Акай бери е доста прехвален продукт принципно, а от супер слима няма как да си свалил 10 кила, поради простата причина, че продукта е липотропен, а още по-безумно звучи за 23 дни. Лично към девойката вече, аз бих ти препоръчал да махнеш тия 30 мин за старт на пътеката, няма смисъл от тях. Само се изтощаваш безсмислено. Загрей хубаво за 5-10 мин, след което направи една хубава силова тренировка с тежести и след това довърши със 15-20 мин кардио. Специално за кардиото прочети малко за HIIT, то е най-доброто. Тренирай като мъж, това е съвета, който бих ти дал, ако искаш да имаш резултати.
Благодаря ти за съвета!А ти какво мислиш за Липо 6?Да продължа ли с него?
06.02.13
16:59
Наистина ги свалих тези килограми. Няма за какво да лъжа. :)
07.02.13
18:38
По думите на един доста известен диетолог съм запомнил, че прекомерното сваляне на тегло за кратко време е доста опасно за здравето. Доколкото си спомням според него трябва да се сваля максимум по 1 кг на седмица. Повече от един килограм означава, че не се е свалило мазнина, а по скоро мускул и вода, така че внимавай доста с хапчетата за отслабване. А също така той ми беше обяснил, че килограми не се свалят с гладуване, а с правилно ядене. Така че бих те посъветвал да прегледаш малко из сайта статиите за хранене и диети :)