10.09.05
18:45
Може ли да ми кажете кои са най добрите супелементи в съотношение качество/цена ???
1. - Протеин
2. - Гейнер
3. - Креатин
4. - Амино киселини
5. - Глутамин !
!!!!!!!! ????????? :arrow:
Качество/ цена може да сравняваш между различни марки продукти (примерно между две марки креатин), а не между различни видове добавки.
Все пак, ако се интересуваш кое от всичките неща най - много си заслужава да си вземеш, препоръчвам ти протеин.
10.09.05
20:00
протеина и аминокиселините най-си заслужават
Май не съм задал правилно въпроса!!!
Искам да знам кой са най добите в съотношение качество/цена :
1. - Протеин
2. - Гейнер
3. - Креатин
4. - Амино киселини
5. - Глутамин
например:
1. - Протеин - nutrim - pure whay pro
2. - Гейнер - nutrim - mass gein
3. - Креатин optimum името на креатина
и така за всички а не кое е най нужно !!! :oops: :oops: :lol:
11.09.05
10:08
1. - Протеин-Ултра Уей Протеин Изолат на нутрим
2. - Гейнер-Junior пак на нутрим но най добрия според мен е тоя на универсал Super mass 3000
3. - Креатин-http://www.sncway.com/images//upload//creatin.jpgили тоя на wider според мен е по хубав но сам си прецени де
4. - Амино киселини-на универсал 2700
5. - Глутамин-глутамина на оптимум http://www.power-beauty.com/img/catalog/glutamine_500.gif струва за 240 хапа 40 лева което са кат се замисля е ефтино .... и кат пиеш по 1 хап преди трен и 1 след трен... за доста дълго време ще ти стигнат :D
надявам се да съм бил полезен :wink:
11.09.05
11:18
Абе тоя глутамин на ОПТИМУМ сериозно ли е на таква цена?
Смисъл аз мислеь че трябва да се пият по 3 преди и 3 след тренировка,ако трябва да се пие по едно излиза на далавера:)
по едно ли ?
11.09.05
11:29
[quote author=“Sparki70”]Абе тоя глутамин на ОПТИМУМ сериозно ли е на таква цена?
Смисъл аз мислеь че трябва да се пият по 3 преди и 3 след тренировка,ако трябва да се пие по едно излиза на далавера:)
по едно ли ?
упсс тука съм сбъркал... в саита пише че се пият по 2 сутрин и 2 след череря :oops: :oops: :oops:
ИЗВИНЯВАМ СЕ !
А за креатина на BioTech за този дето е 500 грама за 30 лева ли става дума?? Ако ДА - Добър ли е, че много евтино излиза и малко ме съмнява...
Глутамина на капсули на оптимум е супер скъп и се пият по 5. Какво си измисляте че е евтин. Праха е по добрата оферта и то само ако се зима 1кг... глупости пишете - 1 грам глутамина няма никога да го усетиш.
Не съм експерт, но според мен продуктите на biotech са най-ефтини за качеството, което предлагат. За аминокиселините на universal са най-известни и не са лоши... :) Креатинът на universal също е добър и на добра цена, но не съм пробвал много видове креатин и не мога да сравнявам.