Поредното начало на отслабването ми.

29.01.13
00:56

Още на морето качих 3-4 килограма, които ме измъчват ужасно. Свикнала съм да съм слабичка и дребничка, и затова сега се чувствам ужасно.
Днеска скачах 25 минути на въже, правих клекове и коремни преси.
Моля ви дайте ми съвети.

Темата беше редактирана от veronique d на 29.01.13 00:57.

Спорта е добре, но ако ти отваря апетита внимавай да не стане да изгаряш 200 калории, а след това да изяждаш 400. Най-важното е да си оправиш  храненето. Яж засищащи храни. Спри всякакви бързи въглехидрати. Ако ти се яде сладко яж малко плодове, а ако ти се яде шоколад си вземи какао на прах и си го бъркай със стевия или с изкуствен подсладител и вода. От храните наблегни на яйцата. Варени яйца. Особено варени яйца от свободно гледани кокошки. Малко по-скъпи са, но има разлика и в цвета на жълтъка и дори във вкуса им. Те са най-пълноценния хранителен продукт и са изключително засищащи и с много ниско въздействие върху инсулина. Ако искаш да свалиш мазнини ти трябва нисък инсулин. Добавяй ги настъргани или нарязани към салата за да си осигуриш и фибри, витамини, минерали и да имаш обем на храната. Яйца с ябълка също е интересна комбинация. Даже може да си ги поръсиш с канела. Тя също намалява инсулина. Не ти казвам да ядеш само яйца , но ако не си алергична, с този продукт просто не можеш да сбъркаш ако го направиш редовна част от менюто си.

30.01.13
21:33

Каквото казаха горе - просто яж разнообразна, цветна храна, много зеленчуци, повечко протеини и полезни мазнини, елиминираш всичко пакетирано, с добавки, захарно, тестяно и т.н. Направи си разбор на това какво, как и по колко ядеш и си изчисли калорийните нужди.

EP

31.01.13
16:49

Ти за 1 ден ли искаш да отслабнеш ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1