Относно Креатин

31.08.05
16:23

Здравейте,
мисля да си закупя креатин на фирмата Musashi обаче незнам какъв да бъде той.Видях че има 3 вида но незнам какво да избера от тях защото не ги чаткам.Там молбата ми е да ми помогнете с избора.А 3те вида можете да ги видите тук.Мога да дам до 60-70 лв.

31.08.05
17:31

Земи си CREATINE - 100% чист - 300 грама - 55 лева.

31.08.05
18:12

ако е останал вземи си на оптимум 300гр-33лв

02.09.05
01:06

не си зимай на мусаши в никакъв случай
1optimum
2universal
3nutrim
това са марките в българия за креатин!!!! :wink:

02.09.05
06:18

Scitec Nutrition или BioTech

MI

02.09.05
08:40

[quote author=“WESTA”]не си зимай на мусаши в никакъв случай
1optimum
2universal
3nutrim
това са марките в българия за креатин!!!! :wink:

3 Сатурн
4 Биотеч
5ABB

Нутрим са далече в тази класация :wink:  8)
по-здрави

02.09.05
09:25

аз лично ти препоръчвам ...wider 33 лева 500 грама по добра оферта ... няма :twisted:  и е по хубав от тоя на bioteck а и по ефтин с малко :D

02.09.05
11:10

А от каде мога да закупя optimum ?

Иксам да ви попитам още нещо.Значи в момента взимам Biostrong,Glutamine,aminostrong на фирмата Биогейм + някакъв протеин на Nutrim “Best”.

Пия ги ето така:

Сутринта взимам 1 хапче от Biostrong.
Преди и след тренировка по 5г от Glutamine.
От протеина 40г преди тренировка и 30г след.
И вечер преди лягане взимам 4 таблетки Aminostrong (на опаковката пише 8-10 ама ми идват прекалено много :D ).Та въпроса ми е като си взема креатин каде да го вместя?.

А иначе тренировката ми е ето така:

Понеделник: Гърди и Трицепс
Сряда: Рамо и Трапец
Петък: Гръб и Бицепс.

Надявам се че няма да ви затрудня.

02.09.05
12:38

ще го вместиш веднага след тренировката!
ами ако си от софия срещу индиго е магазина на оптимум!

mihail.kolev-не си прав  Биотеч ABB не струват за  Сатурн незнам не съм го пил!!!

02.09.05
12:46

A добре да попитам нали има някакъв зареждащ период.Трябва ли да приемам креатина и в дните които не тренирам ?.

02.09.05
12:52

ами ако правиш зареждаш период пиеш от 5 до 10 дена по 20 грама на 3-4 приема и след това продължаваш по 5-10 грама всеки ден!
но аз например го пия само след тренировка по 5 грама и се чусвам супер!да ефекта не е толкова бърз но има една приказка бързата работа срам за майстора!

02.09.05
13:01

Благодаря за помоща

[quote author=“mihail.kolev”]5ABB

Бих ги сложил доста по напред.

10.09.05
20:09

Искам да ви попитам с какво да го забърквам.С сок или вода ?.С кое е по-добре ?.

10.09.05
22:49

Ей, юнаци. Много ги разбирате? Кой от вас ги е пил всичките тези креатини? Като не сте ги пили не обяснявайте как на един ваш приятел - братовчет му бил пил. На мусаши креатина е много добър.
Абе има някой много заблудени хора в тоя форум. Четете по другите постове кое е добро и после се изказвате... тц тц ... трагедия.

MI

11.09.05
09:02

аз от всички само на АББ не съм пил, иначе отсатурна 100 гр само - ма действаше :lol:
верно е , който не ги е пил да не коментира ,а дачете :!: :!:
по-здрави 8)

11.09.05
14:51

[quote author=“FiBitch”]Искам да ви попитам с какво да го забърквам.С сок или вода ?.С кое е по-добре ?.

11.09.05
14:52

Сок! Въглехидратите в сока спомагат за по-бързото усвояване на креатин, протеин, Аминокиселини...

11.09.05
15:20

[quote author=“kaloian.georgiev”]Сок! Въглехидратите в сока спомагат за по доброто усвояване на креатин, протеин, Аминокиселини...

Много ти благодаря  :!:

11.09.05
16:16

Без портокалов сок! Други сокове е добре, а най- добре е според мен с декстроза и вода.

SP

11.09.05
17:14

[quote author=“Velko”]Без портокалов сок! Други сокове е добре, а най- добре е според мен с декстроза и вода.

Какво му е на портокаловия?!

11.09.05
17:38

Толкова ли са лоши продуктите на мусаши че почти всички се изказват отрицателно за тях

SP

11.09.05
17:41

[quote author=“HoBaK”]Толкова ли са лоши продуктите на мусаши че почти всички се изказват отрицателно за тях

За мен лично са добри... пих WPC 85+ и бях доволен!

12.09.05
00:11

[quote author=“HoBaK”]Толкова ли са лоши продуктите на мусаши че почти всички се изказват отрицателно за тях

Изказват се ама неподготвени... аз от тях съм доволен. Каквото съм пил ми е действало екстра.

MI

12.09.05
08:42

[quote author=“kaloian.georgiev”]
Изказват се ама неподготвени... аз от тях съм доволен. Каквото съм пил ми е действало екстра.

ами  то си е дочовека , мусаши  имат хубави добавки , но да речеме креатина и глутамина имс супер много куцат , аз затовави казвам , взимайте на оптимум креатин , не пълнете джобовете на някакви лъжци ...тип Киро Скалата.(той вече не е от мусаши, но дълго време ще го свързваме с тази австралийска марка).Относно продуктите като цяло - единствената добре развита индустрия за добавки е в САШ , навсякаде другаде нивотот е много ниско.
по-здрави

12.09.05
11:55

Ми плодовите киселини в портокаловия сок се свързват с креатина и намаляват действието му затова казах по горе че си е по добре с вода.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1