Приготвяне на домашен гейнър?

31.01.13
20:53

Здравейте ! Понеже имам проблеми с качването на килограми искам да си направя един домашен гейнар ! Някой от вас може ли да ми каже съставките за направата на 1 доза от този гейнар ? Ще съм ви много благодарен .

31.01.13
21:20

Първо е Гейнър, не ГЕЙНАР.
Второ не можеш да си направиш хомогенна смес или просто казано еднакви пропоцрий, ако се поразровиш, ще разбереш, че основния състав на гейнъра е протеин и захар.
Извод: Трябва ти яко ядене и ако не можеш да си набавиш дневното количество протеин от храната си вземаш един протеин, щом ти трябва за маса си вземи матричен.

31.01.13
21:23

Гейнърът е протеин и г/д 3 пъти повече въглехидрат, според мен най-добре ще се получи ако вземеш 2 дози суроватъчен протеин малко извара(към 50гр.) и малко яйчен белтък(1 или 2) и около 200г мед най-добре недей да смесваш продуктите, яж всичко след тренировка може и на закуска(1 доза суроватъчен протеин, увеличаваш изварата и белтъците и намаляваш меда).Според мен ще се получи добра комбинация за покачване на килограми, но нямам опит в това и е възможно да греша някъде.

31.01.13
21:28

Сложи вътре смелени овесени ядки и глюкоза на прах освен протеина.Така ще се получи супер хубав Гейнър.

31.01.13
21:39

Що пък точно гейнър ...
Просто яж много калории, дори 1 “кюлче” тахан халва, 5 яйца и 1 кисело мляко на ден в ДОПЪЛНЕНИЕ на това което си ръфаш по принцип ще те накарат да забравиш проблемите с качването , а въпроса “Ама няма ли да кача мазно ? ” по-добре не го задавай ... дори да качиш, при положение, че имаш проблем с качването спри яденето и за 10 дена си си същия :D :D

Не трябва да сме фанатични ;)

Мнението беше редактирано от Cifrata Cifrov на 31.01.13 21:40.

01.02.13
10:54

казано от Петър Бадюк на 31.01.13, 21:20:

Първо е Гейнър, не ГЕЙНАР.
Второ не можеш да си направиш хомогенна смес или просто казано еднакви пропоцрий, ако се поразровиш, ще разбереш, че основния състав на гейнъра е протеин и захар.
Извод: Трябва ти яко ядене и ако не можеш да си набавиш дневното количество протеин от храната си вземаш един протеин, щом ти трябва за маса си вземи матричен.

ами то не е пропорций, ама не сме се събрали да си коментираме ниската езикова култура (tmi)

01.02.13
15:00

Ако Гейнъра е само протеин и захар, то ако аз си го направя със смлени овесени ядки вместо захар и протеин, то това какво ?
Може би Овейнър, айде някой по умен да ми обясни, Гейнър ли е ако вместо захар се направи с овесени ядки ?
И внимателно, като се напъвате да мислите, да не спукате някой кръвоносен съд във мозъка от напъните :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1