25.01.13
12:35
след 1/2 кутия но NoXplode и веднага след нея 1/2 кутия BigBang има ли нужда от почивка зада започна IntrAbolic+PreSurgeUnleashed ?
и какво ви е мнението за тях ?
Модерация: Моля, поставяйте ЯСНИ и СМИСЛЕНИ заглавия на темите, които публикувате!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 25.01.13 12:37.
25.01.13
20:20
Важното което трябва да гледаш е кофеинът.Ако си поддържал голям прием на кофеин независимо от какъв продукт е около 1-2 месеца трябва да го намалиш за извеестно време след това защото 1во действието намаля и 2ро кръвното налягане започва да става зависимо от кофеинът.
27.01.13
13:43
Както спомена Petyr организмът се пренасища с кофеин. Аз лично съм го имал този период и ефекта е обратния - загуба на концентрация и мотивация. Ако спреш даден предтренировъчен продукт за един месец, след това ще го усетиш като прилив на взривна сила. :)
а тези добавки могат ли да се използват за релеф със бърнърче и карнитин ? защото те ще ми стигнат за 2 месеца ,а аз март започвам да чистя
30.01.13
20:59
казано от djangrr на 30.01.13, 19:17:
а тези добавки могат ли да се използват за релеф със бърнърче и карнитин ? защото те ще ми стигнат за 2 месеца ,а аз март започвам да чистя
Определено нямаш нужда от чистене пич (ако си ти това на снимката)
31.01.13
11:30
на втората снимка определено си по-мазен!
http://shapie.bb-team.org/djangrr/photos
последните три са нови от преди седмица-две. и така де какъв ви е съвета ?
какво ще кажете за Анаболик Пак на Биотех ? подаряват ми повече от половин кутия та въпроса ми е да го взема ли да го пия ? с комбинация с пресържа и интрата ще върви ли или без интрата ?
01.02.13
00:31
Каквото ти се подарява винаги се взима :D А относно бърнър + азотен бустер няма смисъл.Сигурно половината съставки им се припокриват.Най-вече енергетиците и ще стане доста голям приема на енергетици и може да получиш обратен ефект.Иначе за карнитин няма да е проблем да го комбинираш с което и да е от двете.
а аз попринцип мислех да си поръчам Интраболи+Пресърдж ,но сега този анаболик малко ме обърка . ще мога ли да го комбинирам с тях или интраболика ще отпадне
отпаднаха .. изпратиха ми Nitrix вместо Presurge (беше свършил..) ще го комбинирам с AnabolicPak-a и намерих едни стари аминки на scitec и малко протеинче na pure whey (останали от преди ) и ще си ги изпия. ще почина месец след 1 кутия креатин монохидрат и 5кг. Аллмакс Куикмасс . мисля началото на март да започна IntrAbolic + Serious Mass + KreAlkalyn na Efx за месец . струва ли си този последен месец за качване с тези добавки ,защото попринцип плана ми беше началото на април да започна 60 дневен цикъл за изчистване (бцаа+качествен протеин+бърнар)?
Мнението беше редактирано от djangrr на 05.02.13 03:12.
05.02.13
11:53
60 дневен цикъл за изчистване е много.Не мисля че имаш чак толкова да сваляш че да правиш цикъл 2 месеца чистене.А иначе бцаа поне по 20гр. трябва да пиеш.
05.02.13
12:35
Вие на “зоб” ли сте,че правите цикли с протеин и бърнър :X