Въпрос отсносно сладкото и хляба

01.02.13
22:34

Здравейте от доста време тренирам и забелязах, че когато закусвам с 2 фили хляб на обед пак 2 фили и вечер 2 фили, веднага ми се скрива пресата, а от месец 2 карам ето така и се релефя адски здраво, сутрин 2 препечени филии с месо и маргарин, обед, месо с ориз, слетобед 300-400грама шоколад, вечер картофи с месо, и пак 100-200грама шоколад, и свалям кг даже... но не ям вафли, кроасани , щтрудели торти, само течен шоколад или мед

01.02.13
22:37

И къде е въпроса ?

01.02.13
22:46

казано от balabanov на 01.02.13, 22:37:

И къде е въпроса ?

И аз искам да го чуя :D

01.02.13
22:51

Въпроса ми е, като ям сладко си седя релефен , а като увелича малко хляба и спря сладкото  ставам дъбел, това ми е интересно как става, какво съдържа тоя бял хляб че ми вреди така ?
Или може би самият ми метаболизъм е такъв , че бързите въглехидрати като, мед и течен шоколад ги разгражда доста бързо?
Защото ако ям, бял хляб колкото сладко, ставам на паласки..

Преди пробвах , 2 месеца, всяка сутрин само овесени ядки с мляко , обед , 2 фили хляб  супа , месо ориз, , следобед здраво шоколад, (тренировка) вечеря 2 фили хляб и месо и ориз, и пак здраво шоколад
и бях свалил 1-2 кг, при положение че не бях толкова мазен,...
Пробвах също, сутрин половин хляб с салам и масло, обед 2-3 фили хляб с ориз картофи, следобед 2 фили хляб и месо, вечер 2 фили с  месо и ориз ... и бях станал супер мазен.....

Става въпрос за бял обикновен хляб, а сладкото по горе , само течен шоколад или мед, без примеси

Мнението беше редактирано от Ahil Bogoravni на 01.02.13 22:57.

02.02.13
00:14

То щото нали белия хляб е бавен въглехидрат... ;)
Може би ще те изненадам, но шоколада е доста по-бавен въглехидрат от белия хляб.
По скоро търси причината в общите калории. Гледам докарваш го до към един хляб на ден (почти 2000ккал), едва ли обаче “здраво течен шоколад” значи по почти 400гр., което е еквивалента на калориите от хляба. Така че потърси причината да омазняваш или да сваляш в калорийния ти баланс.

Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 02.02.13 00:50.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1