Простичка храна

02.02.13
15:12

Здравейте, може ли да ми предложите нещичко за хапване което не съдържа почти никакви въглежидрати и мазнини... всмисал не месо яйца и други белтъчини ами нещо с което да си губя времето като солетки или семки само че без съдържание на мазнини и въглехидрати. Не знам дали съществува някаква такава храна но диетата ми е такава а пък ми се дъвчи нещо от време на време. Като цяло търся някаква храна която може да си хапвам без да влияе на диетата ми

02.02.13
15:15

Това не е диета, а е мъчение...

Калории от зеленчуци е прието да не се броят,така че може да похапваш,салатки от време на време без да ти пречат на режима.Ако си на циклично хранене по време на фаст не се консумира нищо,вкл и зеленчуци,но като ти доиде времето за хранене си яж и салати ако имаш място и ще ти държи по-сито,за по-дълго време.

Солетки и семки съдържат както мазнини така и въглехидрати, ако си на диета обясни каква е тя и каква е целта ти. Нещата които аз се сещам, които съдържат белтъчини без мазнина и въглехидрати са протеиновите барове, протеин на прах, месо (което не искаш) и така...
Поздрави! :)

02.02.13
19:37

Велико точно на фиксирана въглехидратна ротация съм и сега съм на периода в който приемам само белтъчини. Гоча не е мъчение аз не чуствам глад просто като се събираме с приятели искам да си взема нещо и аз не само да стоя. Владислав да да знам ,че съдържат просто дадох семките като храна за губене на време :)

Мнението беше редактирано от Stefan Bijev на 02.02.13 19:38.

казано от RoYaLTy на 02.02.13, 19:37:

Велико точно на фиксирана въглехидратна ротация съм и сега съм на периода в който приемам само белтъчини. Гоча не е мъчение аз не чуствам глад просто като се събираме с приятели искам да си взема нещо и аз не само да стоя. Владислав да да знам ,че съдържат просто дадох семките като храна за губене на време :)

Какъв е този период само с белтъчини??На ротацията въртиш дните през НВД,РБД и ВВД протоколи ,вероятно имаш впредвид тези дето да са НВД, най-много 2-3 дни в седмицата ще да са така.Ще те разочаровам,но освен зеленчуците,мисля че няма какво друго да хрупаш с твоите приятелчета ..ти ако си стриктен цяла седмица и тренираш здраво не мисля че за едно събиране,ако опиташ малко от това и онова ще ти попречи толкова,стига да не са прекалено чести и обилни тези почерпки

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 03.02.13 07:57.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1