Добра ли е комбинацията, как да ги комбинирам ?

Темата е заключена.

03.02.13
20:44

Значи преди пиех доста добавки дадох добър тласък, дори аз не мога да повярвам, че е възможно това с добавки, но както и да е излизаше ми много скъпо.. та в настояще пия само Syntha 6, Jack3d( но мисля да не го взимам повече, че незнайно, защо не усещам особено голям ефект, може да пробвам с Hot Blood), ZMA( че имам проблеми със съня ) и до скоро и креатин, но от няколко дни съм го спрял да почивам, също така и BCAA ( само в тренировъчни дни ), та въпроса ми добре ли е да добавя и AminoMax 8000 към syntha 6 и jack3d, а след почивката от креатина да продължа само с Syntha 6, AminoMax 8000,BCAA( при трен) и ZMA и креатин (или да спра BCAA ) ?
В момента главната ми цел и да качвам MM(като се има в предвит, че горе-долу гледам да се храня правилно), но ми е нужно и добро възстановяване, че поняко с 28 работни дни  в месеца ми е доста тежко да тренирам и то след работа.

Надявам се, че тук е мястото на темата.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 06.02.13 22:12.

03.02.13
22:48

Наскоро попаднах на тази статия, в която се твърди, че една маратонка :D се е гътнала ( лека и пръст) след прием на Jack3d в комбинация с екстремно кардио.

Лично на мен не ми се вярва да е от това, но все пак може да имаме едно на ум.

Мнението беше редактирано от megabolic x на 03.02.13 22:58.

Да добавяш аминокиселини към протеин за мен е излишно. Или едното, или другото.
Организмът се адаптира към енергетиците, нормално е ефективността им да намалява във времето.
Превърни храната от ‘горе-долу’ в ‘близо до перфектната’.

04.02.13
06:05

Ми не мисля, че съм се адаптирал, защото преди това не съм пил азотен бустер. А и не прекалявам, повече от 2 лъжички не пия.
Бих искал да е перфектна, но няма как тъй като самата работа не ми го позволява. Именно затова гледам да си набавям изгубеното с добавки.

Значи да продължа само с Syntha, Jack, ZMA и Creatin ?

Мнението беше редактирано от Daniel Pashaliyski на 04.02.13 06:07.

казано от Daniel Pashaliyski на 04.02.13, 06:05:

Ми не мисля, че съм се адаптирал...

А, добре, щом казваш:

казано от Daniel Pashaliyski на 03.02.13, 20:44:

...Jack3d (но мисля да не го взимам повече, че незнайно защо не усещам особено голям ефект...

(giggle) Незнайно защо, наистина... (giggle) ...ама не е адаптация, нали? (giggle)

Ако е необходимо, увеличи количествата ВСАА.
На мнение съм, че нямаш нужда от Aminomax, особено на фона на компромисите в храненето.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 04.02.13 09:53.

04.02.13
18:19

Ми лично аз не мисля, че е адаптация, защото аз под адаптация разбирам да си пил, пил и да си се забравил, но при мен няма нищо подобно и както казах за първи път пия продукт от този тип. А и под т`ва което казах, че съм пил доста добавки не значи, че съм прекалявал, просто се е случвало 1 път да съм пил 4-5 наведнъж.
Ми няма как просото, да няма компромиси, тъй като излизам в 6 и се прибирам в 6 и ям само това, което съм приготвил предишния ден и то през определени от фирмата почивки.

А да увелича BCAA приема т.с да ги пия и в нетренировъчни дни ли или да увелича дозата ?
А и забравих какви BCAA ми препоръчвате ? В момента пия тези на OLIMP

Да комбинирам ли Syntha + Jack(само при трен) +  Xtend (само при трен) ? ( Scivation Xtend или XTEND - new formula) ?

Мнението беше редактирано от Daniel Pashaliyski на 04.02.13 19:30.

казано от Daniel Pashaliyski на 04.02.13, 18:19:

Ми лично аз не мисля, че е адаптация, защото аз под адаптация разбирам да си пил, пил и да си се забравил, но при мен няма нищо подобно и както казах за първи път пия продукт от този тип.

Колко време е нужно на организма да се адаптира към действието на стимуланти на нервната система? В масовия случай този процес е налице в една или друга степен след 3-5 седмици системна употреба. Ако смяташ, че трябва да приемаш мощни дози стимуланти в продължение на години, за да стигнеш до адаптация - объркал си се.

Ми няма как просото, да няма компромиси, тъй като излизам в 6 и се прибирам в 6 и ям само това, което съм приготвил предишния ден и то през определени от фирмата почивки.

Много хора го правят, аз включително. Не се иска много, за да си организираш 4 хубави хранения дневно, а това е достатъчно.

А да увелича BCAA приема т.с да ги пия и в нетренировъчни дни ли или да увелича дозата ?

Да увеличиш дозата. Казвам го без да знам какви количества приемаш към момента, така че този съвет може и да не е добре аргументиран.

А и забравих какви BCAA ми препоръчвате ?

Pure Nutrition BCAA Blast
Scivation Xtend (инвестицията в новата формула е излишна, но май неизбежна)

05.02.13
18:24

Благодаря за отговорите.

Значи тъй като вече избързах и си поръчах Xtend new forumla, може ли да ми препоръчаш какви дози да пия ? И за колко време ще ми стигне ? Дали се наиграх с този продукт ? Защото предполагам все още имам възможност да го сменя с Blast-а.
(До сега съм пил много малки количества BCAA- 2x по малко от колкото е препоръчано)

Мнението беше редактирано от Daniel Pashaliyski на 05.02.13 18:27.

05.02.13
18:33

казано от Daniel Pashaliyski на 05.02.13, 18:24:

Благодаря за отговорите.

Значи тъй като вече избързах и си поръчах Xtend new forumla, може ли да ми препоръчаш какви дози да пия ? И за колко време ще ми стигне ? Дали се наиграх с този продукт ? Защото предполагам все още имам възможност да го сменя с Blast-а.
(До сега съм пил много малки количества BCAA- 2x по малко от колкото е препоръчано)

Този продукт се пие по време на тренировка, но можеш да вкараш още 1 прием по всяко време на деня. Как да ти се отговори на въпроса за колко време стига като незанем каква разфасовка си си поръчал и по колко дози смяташ да го приемаш дневно ??? Да пиеш 2пъти по-малки от препоръчваните дози  БЦА е поредната тъпотия, но не се учудвам !

05.02.13
18:46

Да моя грешка забравих да кажа - Разфасовка: 375 - 420 грама
Ми честно казано си нямам и никакво понятие от този тип добавки трябват ми колкото за 93кг човек, който тренира 12 пъти месечно, гледа да се храни правилно и работи тежка физическа работа.

Ако намекваш, че съм поредния глупак който пие и уж тренира и се заблуждава, не мисля така, това, че не съм запознат с някой добавки които искам да пия/комбинирам и не съм пил/ комбинирал не означава нищо (всички знаем, че фитнеса е и диета ) А и образно съм казал 2х по-малко ;) и т`ва съм го правил не защото не съм знаел как да взимам т`ва BCAA, а може би с причина.Ама важното е такива всеразбиращи критици като теб веднага да плюят, без да знаят :)
Щом за 4 месеца без изобщо да си натоварвам организма и без извънземни дози добавки, както споменах в горния пост, съм качил 20кг от които видимо голяма част чиста ММ, значи все пак не съм поредния “заблуден тъпак” и се старая :)

/edit
Вече се сдобих с нужната информация, но ако има желаещи да помогнат допълнително може да продължим дискусията. :)

Мнението беше редактирано от Daniel Pashaliyski на 05.02.13 21:00.

05.02.13
22:15

Еми каква дискусия ти пишеш едно те ти обясняват друго :D При положение че качваш толкова бързо кг. значи доста по-лесен резултат можеш да постигнеш...не се филмирай чак толкова за добавките,следвай препръчителните дози от производителя ..

Мнението беше редактирано от Ivan Oreshkov на 05.02.13 22:16.

05.02.13
23:31

Само дето пича преди 3 месеца е пускал тема за хранителен режим.Там е 85 кг,а за 4 месеца бил качил 20 кг и станал 93,да разбираме че първия месец е качил 12 кг и то чисти,разбираш ли.В една от двете теми послъгва или просто като гледам снимката в профила,не е 93кг,ами е 73 и не е качил 20 кг,ами 2.Все едно,здраве да е .

06.02.13
18:29

Да качвах бързо, но до време, сега съм блокирал тотално. И не се филмирам изобщо, който ме познава може да потвърди, че изобщо не си измислям. Мога да снимам за да докажа, че не си измислям за бързо качените кг, но изобщо не ме вълнуват чуждите критики/мнения. Сещаш ли се ? ;) Ходил съм по доктори поради здравословни причини покрай тях разбрах, че имам прилив на повече тестостерон от нормалното, което може да е причината за лесното качване, но не мога да бъда сигурен.

Ей, че нинджи има тука.. забавно :) Значи да за 1 месец(може и + да са били месец и половина, казал съм го образно, защото не си спомням точно и дните) съм качил 10кг и изобщо не ми пука дали някой ми вярва, ок ? Както казах който ме познава е видял, че е възможно. И никога не съм казвал, че съм качил 12кг чиста ММ, често казано не виждам къде съм го писал т`ва. И съм точно 93кг, а и ти като другите разбирачи се обаждаш без да си ползваш главата. Тая снимка на профила сигурно е по-стара от тебе, още когато започнах да тренирам, но незнайно защо ми е профилна снимка от фейсбук профила тук, след като съм я изтрил одавна. А като те гледам т`ва си ти на снимката и сигурно си професионален културист, а ?

/edit
Вече не ми е нужна темата, може да я заключите или изтриете. Благодаря на Кольо Пияндето за отговорите. Радвам се, че поне един човек отговари при нужда на начинаещите, без да се заяжда, критикува и т.н :)

Мнението беше редактирано от Daniel Pashaliyski на 06.02.13 20:55.

06.02.13
21:02

На глупаво и неясно зададени въпроси смятам, че няма как да се отговори адекватно и правилно. Никой не ти мисли лошото така, че недей с лошо и ти !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1