Ретаболил ???

Темата е заключена.

11.09.05
13:27

Как да направя цикъл с РЕТАБОЛИЛ?
Бихте ли ми казали колко пъти седмично да се боцкам, за да има ефект?  :?: Колко време да продължа цикъла и т.н. ....

MA

11.09.05
14:33

по добре си земи дека шото ще ти излезе по-тънко пък е същото като ретаболила почни с 200 на седмиза после на 400 и така 8 седмици.Добре ще е да си земеш и нещо прерорално като метан например

11.09.05
14:56

при ретаболила не е ли по малка вероятността да попадне на менте. щото при деката е голяма.

ST

11.09.05
23:51

абе не мисля че може да попадне на ретаболил менте все пак се разпространява в аптечната мрежа
а на вапроса колко пъти седмично да се боцка
аз бих казал 2-3 пъти дневно все пак т’ва е вазможно наи слабиа стероид

12.09.05
09:04

да де аз това имах в предвид, че ретаболила е по вероятно да е истнски. според мен пак може да се попадне на препарат менте, нищо че го продават по аптеките.д ано не съм прав, щото и аз от там пазарувам  :D. а иначе 2-3 пъти на ден е доста. това са 700-1050мг седмично. веднъж дневно за първи цикъл би трябвало да е достатучно. или пък по 100мг през ден.

ST

13.09.05
00:09

ами наистина е множко тая доза дет сам му я дал
ам се пак ретаболил ае мого слаб
аз му препоръчвам да направи един цикал с омнадрен по 1 ампула на 10 дена 6тот все пак му е първи цикал ако не бъркам нещо

13.09.05
09:01

е добре де 4 ампули ретаболил са равни на 1 дека-дураболин като милиграми. няма ли да свършат същата работа, все пак сi е нандролон, просто в ретаболила е в по малко коичество. иначе и омнадрена си е вариант.

KP

13.09.05
11:06

[quote author=“stanko”]абе не мисля че може да попадне на ретаболил менте все пак се разпространява в аптечната мрежа

и
[quote author=“stanko”]ами наистина е множко тая доза дет сам му я дал
ам се пак ретаболил ае мого слаб
аз му препоръчвам да направи един цикал с омнадрен по 1 ампула на 10 дена 6тот все пак му е първи цикал ако не бъркам нещо

Момче говориш некорекни неща.
1. ревтаболила е 50 милиграмов разтвор на нандролон деканоат. Не знам кво му е слабото но 4 ампули са едно шише дека.
да му препоръчваш 2-3 пъти дневно това е равносилно да се подуе от голямото количество хормон, да си прецака простатата и да хване жълтеница.
2. Омнандрен на 10 дена? Та всичките му съставки се деестерифицират до тестостерон за 6 дена. Омнандрен се приема на 6 дена.

13.09.05
11:59

Ае пичове вие сте много леки.Това сигурно е някои 14/15 годишно момче дето сефте чува ретаболил и вика даи да питам.по 400гр на седмица може да го уморите.Апак всеки ден по 1 ретаболил...такова нещу до сега не бях чувал никаде.Мене ако питаш си бии 6/7 седмици по 2 ретаболила на седмица.И вторият цикал мове да качиш дозите или напваро деки да си биеш.kpo незнам защо така си мислиш но точно за омнадрена е много бавно деистващ.може да се бие на 2 седмици 1 пат.

KP

13.09.05
18:45

[quote author=“vanwilder”]Ае пичове вие сте много леки.Това сигурно е някои 14/15 годишно момче дето сефте чува ретаболил и вика даи да питам.по 400гр на седмица може да го уморите.Апак всеки ден по 1 ретаболил...такова нещу до сега не бях чувал никаде.Мене ако питаш си бии 6/7 седмици по 2 ретаболила на седмица.И вторият цикал мове да качиш дозите или напваро деки да си биеш.kpo незнам защо така си мислиш но точно за омнадрена е много бавно деистващ.може да се бие на 2 седмици 1 пат.

четох една статия по въпроса, сега не мога пак да я намеря.

ST

13.09.05
21:35

знам какво е ретаболил и наистине е мн слаб прекалено слаб и от 1 ампул ана ден фаида няма а и от самия препарат фаида няма защото на 2-3 седмица рецепторите се запушват и не се усвоява се пак т’ва си е нандролон и най добре да си вземе омнадрен или друг тестостерон

KP

14.09.05
11:02

[quote author=“stanko”]знам какво е ретаболил и наистине е мн слаб прекалено слаб и от 1 ампул ана ден фаида няма а и от самия препарат фаида няма защото на 2-3 седмица рецепторите се запушват и не се усвоява се пак т’ва си е нандролон и най добре да си вземе омнадрен или друг тестостерон

Не че искам нещо да те обидя, нараня, и т.н. лошо, ама нищо не знаеш!
мисля че постинги с такива препоръчително “високи” дози, би трябвало да се трият, защото някой туков виж се объркал и започнал да употребява ретаболил всеки ден.

14.09.05
15:19

stanko ти в час ли си е.Свеки ден ако си биеш по 1 ретаболил за 1 седмица задникат ти ще стане накто някои светенце.Казвам ти че се бие 1 пат седмично по 100 или 200 и за напреднали по повече.Това си е идеален стероид стига да не се явяваш на састезания.И ако се комбинира с метан или анаполон още по добре става.Новмално е тестостерона да е по добър...и растежният е по добър от тестостерона като си говорим кои е наи добър!

ST

14.09.05
23:10

ами все пак познавам хора които са си били по 2 ретаболила всеки ден ами на задника ми ни6то нама да му стане аз суспенсията преживях та от тоя маслен разтвор ли 6е ми стане нещо предполагам знаете суспенсията какво представлява и как се бие

KA

22.09.05
13:34

[quote author=“stanko”]абе не мисля че може да попадне на ретаболил менте все пак се разпространява в аптечната мрежа

абе stankooooooo ти въобще знаещ ли каде се намираш? ти по 2-3 на ден ли си биеш а? или накой твой приятел си бие по толко? от такива постове като твоя някое момче(13-14 год. например) дето не разбира и сега започва да тренира и просто пита информатовно ще се самоубие....ти луд ли си!?

ПРЕДЛАГАМ ТАКИВА ПОСТОВЕ ДА СЕ ТРИЯТ ОТ МОДЕРАТОРИТЕ!!!
                        PLS!!!!!!!

22.09.05
13:41

Значи аз сум на 18. Тежа 84 кг и съм висок 178см. Stanko говори само глупости, абе аз не искам да умирам, а да набъбвам. А ако реша да вземам 3 пъти в седмицата в дни за тренировка ли трябва да се боцкам?

Как е по добре за първи цикъл - 2 или 3 пъти седмично :?:

ST

22.09.05
22:08

ами в час сам и маистина познавам човек които е стигал до 3 ретаболила на ден и мисля че 2 седмици беше на тази доза
а на младейа дет пита му препоръчвам да си бие по 1 омнадрен на 10 дни и ваобще да не пипа ретаболила ако иска някакав резултат

29.09.05
16:56

Стига с тези глупости бе! Наистина заради такива като тебе се разваля репутацията на форумите посветени на бодибилдинга :x
Алоуууу админите!!!! Къде сте?  :!:
Аз ще му препоръчам на момчето въоб6ше да не взима или ако ще взима да е в минимални дози....ако всичко друго му е наред/храна,възстановяване/  ще има резултат!
Четете бе хора! :evil:

“На всеки му идва момента ама като доиде момента все не е момента...така 4е .....  Кво праи6 в момента? 8)

30.09.05
00:20

Ехоооооо, не разбрах по колко на седмица за първия цикъл? Колко дълъг дае цикъла, в кои дни да се боцка(В дни за тренировка или в дни на почивка)

KP

03.10.05
12:00

[quote author=“stanko”]ами в час сам и маистина познавам човек които е стигал до 3 ретаболила на ден и мисля че 2 седмици беше на тази доза
а на младейа дет пита му препоръчвам да си бие по 1 омнадрен на 10 дни и ваобще да не пипа ретаболила ако иска някакав резултат

Ужаст! Горкия човек. Сигурно има вече цироза или хроничен хепатит.
150 мг нандролон дневно са убуйствени черния дроб дози!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1