29.08.05
21:03
Наскоро четох че е Идеално да се хапва по 150гр.сирене преди последното лягане,как мислите?
29.08.05
21:04
Това не са ли ~ 40 гр. мазнини преди лягане?
Сиренето съдържа казеин,който се усвоява мн бавно и за това е подходящ за преди лягане,но сиренето трябва да е обезмаслено.Аз лично ти препоръчвам кисело мляко на Верея с 0.1% мазнини ако толкова държиш на храна преди лягане.Друг вариант е направо да си купиш казеин и да си го шораш :D
Не съм виждал само казеин да продават.
Има един протеин млечно яйчен на Нутрим но се води доста по усвояем от
казеина.
И на някои места пише че приема на протеин преди лягане смущава съня.
Ако нямаш проблеми супер.
В Жълто ако не се лъжа продават само казеин,който е от Варна знай за какво става дума
30.08.05
10:33
Как се казва тоя Млечно-яйчния на НУТРИМ??
Няма ли на друга фирма само казеин??
30.08.05
12:02
млечно-яйчния на НУТРИМ мисля че е ей тва : http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=61&gid=60 ако греша някой да ме поправи :wink:
по идеално от сиренето е 3-4 белтъка от варени яйца с малко извара.
и един жълтък
по лесно от това здраве му кажи...
яйчния белтък се усвоява на 100%
30.08.05
15:22
[quote author=“TheChaos”]яйчния белтък се усвоява на 100%
Айде Айде 100%.
http://www.bodybuilding.com/fun/eggs.htm
Яйцата са стандарт за усвояемост на протеина.
Чети преди да коментираш.
31.08.05
00:35
[quote author=“TheChaos”]http://www.bodybuilding.com/fun/eggs.htm
Яйцата са стандарт за усвояемост на протеина.
Чети преди да коментираш.
Че те са база за сравнение е така, но няма нещо, което да се освоява на 100% - т’ва имах предвид в предния пост.
Разбитият протеин (независимо какъв и на кой производител дори сурватъчен) в нискомаслено прясно или кисело мляко е доста качественно забавен (бавна усвояемост). Удачен за нощен и дневен м/у храненията.
Мм може ида си прав донякаде ама според мен не си може и малко да го забавя ама не е баш които и да е протеин на коята и да е фирма !
Се едно да сравняваме Про Голд 90 които аз пия с Сурватката Ултра Уеи Протеин Изолат на нутрим пълен абсурт е тва според мен е тва че накоято и да е фирма и на които и да протеин !
12.09.05
09:36
чак толкова да го забавя ли? не ми се вярва , но не съм наясно по въпроса нека някой компетентен да потвърди
14.09.05
11:59
[quote author=“Sportex”]
Че те са база за сравнение е така, но няма нещо, което да се освоява на 100% - т’ва имах предвид в предния пост.
Определено има и това е медът. От него нищо не се изхвърля ;)
14.09.05
15:36
Не мисля, че е проблем да не е обезмаслено. Даже ако има повече мазнини толкова по-добре.
Верея - ако е пълномаслено е по-добре, тъй като повечето мазнини намаляват и без това ниския гликемичен индекс на лактозата..
Не мисля, че е проблем да не е обезмаслено. Даже ако има повече мазнини толкова по-добре.
Верея - ако е пълномаслено е по-добре, тъй като повечето мазнини намаляват и без това ниския гликемичен индекс на лактозата..
Владо точно и аз тва се чудех сега ще съм в период на маса и се чудех от де да си намеря тва мляко на верея дето е 0.1% таи като съм от малак град и никаде досега не съм видял !
Та въпроса ми е проблем ли е млякото да е 2% маслено Мери Милк мисля че беше много ми харесва тва мляко !!!
15.09.05
11:05
Аз лично в период за маса си хапвам пълномаслено по всяко време -между 3% - 4.5% масленост. Не се притеснявай - купувай си пълномаслено.